Salvapantalles de Acció de Gràcies

Acció de Gràcies en el seu equip

Salvapantalles animados de Acció de Gràcies

12 salvapantalles gratuïts de Acció de Gràcies per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 21.823 vegades. Descarrega els screensavers de Acció de Gràcies que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Dia d\'Acció de Gràcies. Salvapantalles dedicat a les vacances d\'Acció de Gràcies. El partit com Acció de Gràcies? Alguna vegada has mantingut? que és una festa tradicional en els Estats Units que està inspirat en la festa dels pelegrins, sobre la base dels fundadors del país, que anaven i venien amb fam i necessitat, a causa de la insuficiència del clima i del cultiu. Festa de la Verema, ja que és el primer aliment que van recollir amb l\'ajuda dels indis a arribar al país. Festa dels Pares Pelegrins i els pares fundadors de la nació. Festa dels colons del continent, com a fundadors dels Estats Units o Canadà. Sopar d\'Acció de Gràcies. desfilada del dia d\'acció de gràcies, que és com se celebra a tot el país i els focs artificials que es llancen a tot el cel a la nit. És la celebració més important dels EUA serà l\'un dels personatges més coneguts.

Salvapantalles de Acció de Gràcies

Screensavers de Acció de Gràcies

Salvapantalles gratuïts de Acció de Gràcies

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Dia d\'Acció de Gràcies com a festa més important per als nord-americans, per això és quan les famílies es reuneixen i els amics i les persones que t\'importen. En altres països, aquesta festa se celebra relacionat amb l\'arribada dels primers colons, o pelegrins fundació del país, vaig començar a construir arribat d\'Anglaterra. Celebració d\'Acció de Gràcies a l\'ordinador amb aquesta imatge es pot descarregar i instal · lar per protegir el seu ordinador o tenir decorat al seu gust. L\'anomenat divendres negre és el dia després d\'aquesta festa, perquè aquest és el dia de més compres de tots els supermercats que porten per vendre productes molt més barats. Celebri seu equip una reunió familiar, un dinar amb amics, gaudir de el gall dindi, pelegrins, de la fundació dels Estats Units, la caiguda o qualsevol altra de les moltes coses que signifiquen aquesta important data.