Gat romàntic

Salvapantalles de amor i romàntics : gat romàntic

Salvapantalles de gat romàntic

Salvapantalles animat de gat romàntic

Salvapantalles de Gat romàntic
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

T'agrada el romanticisme? El nostre gatet ha esta cobert en el cor l'amor i colors romàntics. Per a tots els amants i els romàntics tenen aquest estalvi de pantalla de cors de colors i un gatet. Un dels animals més estimats i romàntic per dir que estàs enamorat. Una gran quantitat de petits cors de colors apareix al voltant d'aquest cadell de gat. No és una manera bonica i adorable per expressar el seu amor a algú especial per a tu? Aquest petit gat ens mira amb una expressió molt adorable, com si tractés d'expressar els seus sentiments.

Descarregar i instal·lar aquest estalvi de pantalla romàntica d'un gatet amb centenars de cors de colors. Per als amants del gat i per a tots els amants. És una imatge molt dolça d'un gatet en els camps. Els gats, especialment els gatets joves, són animals molt suaus i un munt de gent com ells. Així que és una bona manera de decorar el teu ordinador, mentre li dónes un toc de romanticisme. Una escena enmig de la natura, amb les plantes i l'herba en el fons.. Descarrega el salvapantalles de Gat romàntic fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Amor i Romàntics, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Amor i Romàntics, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-09-12 08:09:31, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Amor i Romàntics. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Gat romàntic de Amor i Romàntics per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 133 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 1420 vots
Nº 192 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 13302 vegades

Aquest protector de pantalla és una il·lustració animada de una nina en un lloc imaginari, amb nenúfars verdes i les plantes del cor de color rosa. Ella està jugant algun tipus d'instrument d'amor màgic, perquè té cors fent esclatar fora d'ells i volant alt en l'aire. La noia té el cabell castany arrissat i portava un vestit groc. Ella està tocant la trompeta en un paisatge ple de lliris i plantes d'aigua. Les notes musicals són cors vermells que volen entre els núvols. Està exercint una cançó romàntica i una melodia d'amor.

7
7 de 10 - 160 vots
Nº 824 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3273 vegades

En aquest estalvi de pantalla gratuït que pot llegir un missatge d'amor adorable que diu T'estimo, amb una salutació per al dia de Sant Valentí. Aquesta és una gran manera de dir que estimes a algú. Ser romàntic amb aquest amor protector de pantalla i compartir en qualsevol xarxa social! cors i colors romàntics i per tot arreu. Email o ensenyar un protector de pantalla com aquesta és una bona manera de dir-li a aquest algú especial el que sents per ella. Ser romàntic amb aquest screensaver lliure! Un missatge d'amor que es pot posar a la pantalla del monitor o el monitor com el millor detall que pot tenir.