Salvapantalles de animals

Animals en el seu equip

Salvapantalles animados de animals

144 salvapantalles gratuïts de animals per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 479.776 vegades. Descarrega els screensavers de animals que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Els animals són el conjunt dels més importants dels éssers vius que viuen al planeta terra, que més afecta l\'ecosistema i tenir més varietat. Els éssers vius poden ser plantes, però la fauna és el grup més divers i ampli de persones. Hi ha milions d\'espècies conegudes i desconegudes, tenir animals salvatges com tigres, lleons, serps, cocodrils, óssos, taurons, aranyes, etc. Hi ha mascotes que hem après a viure amb nosaltres, com gossos, gats, vaques, gallines, ànecs, aus, etc a les granges o en les llars. Els animals marins viuen en l\'aigua del mar com les balenes, peixos, dofins, etc. Hi ha rèptils que poden tenir sang calenta o de sang freda és com les tortugues, llangardaixos, granotes, etc. Hi ha insectes tals com abelles, mosques, mosquits, escarabats, etc. Hi ha mamífers que neixen del ventre de la mare i s\'alimenten de la llet, com ara elefants, rinoceronts, gaseles, cérvols, cabres, ovelles, porcs, etc ..

Salvapantalles de Animals

Screensavers de animals

Salvapantalles gratuïts de animals

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Salvapantalles dels éssers vius estan animats fauna. Les mascotes són animals que viuen amb nosaltres en el nostre entorn, però no serveixen per alimentar o utilitzar com a matèria primera. Les nostres mascotes són els que ens fan companyia i viuen amb nosaltres a les nostres llars com a gossos o gats, també tenim altres animals com conills, fures, lloros i altres espècies exòtiques. Hi ha paraules amb despectiva per referir-s\'hi com a bèstia, bèstia o paràsits. No són salvatges i en perill d\'extinció per l\'ésser humà s\'ha dedicat a la caça o la destrucció dels ecosistemes i és una pena perdre aquestes espècies zoològiques i varietat. D\'acord amb el seu cos, pot ser també vertebrats i invertebrats. Depenent del que a l\'alimentació, els anomenem omnívors, vivípars, vegetarians, carnívors, etc. És important educar a nosaltres mateixos com als nens el respecte i cura de la natura, ja que és el medi en què ens toca viure, així que instal un d\'aquests protectors de pantalla per recordar-li la importància de la seva contribució al medi ambient. Té una mascota? Si alguna vegada va tenir una esquena com assegurar-se que té això en la seva vida quan es veu al monitor de l\'ordinador o ordinador.