Cadell

Salvapantalles de animals : cadell

Salvapantalles de cadell

Salvapantalles animat de cadell

Salvapantalles de Cadell
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest estalvi de pantalla gratuït, simplement té un gos molt bonic gosset amb ulleres de sol i collaret de color vermell sobre un fons marró. El cadell és feliç perquè es pot veure movent la cueta. Aquest petit gos alegre es farà càrrec de la seva pantalla quan vostè no està allà, i ell literalment salvar la seva pantalla. Hi ha un moment exacte on es pot veure que et mostri els seus ulls. El fons és vermell amb gradients de color rosa, i el terra té una mica de reflexió. Aquest divertit dibuix animat en 3D és un cadell boxer. Si t'agrada, compartir-lo en la teva xarxa social preferida.

Sabia vostè que un cadell només ha de gestar 63 dies de la panxa de la seva mare abans de néixer? El boxejador és un molt popular raça de gos alemany. Ell és conegut per ser una raça perillosa i agressiva, però no és cert. Aquesta animació mostra el lladruc d'un gos de cria i feliç. És more i té ulleres de sol. Els boxejadors són bons gossos guardians, per la qual cosa l'ajudarà a protegir el seu equip. Si vols ser el propietari d'aquest cadell, pot descarregar aquest estalvi de pantalla gratuït.. Descarrega el salvapantalles de Cadell fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Animals, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Animals, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 7 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-03-21 17:03:34, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Animals. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Cadell de Animals per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 1141 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 7 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 750 vots
Nº 249 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 9592 vegades

En aquest estalvi de pantalla, podem veure un gran prat que sembla un jardí i que està ple de flors vermelles acabats de florir. Un ocellet s'assenta en ells i s'alimenta de la seva pol·len. El tema principal d'aquest estalvi de pantalla és la primavera i el seu pol·linització per altres animals. Gaudiu escoltant el cant dels ocells amb aquest estalvi de pantalla amb so, i deixa que la teva imaginació voli molt lluny amb ella i voletegen de flor en flor. Primavera sempre vol dir que millors temps han arribat, així que si et sents malament, descarregar aquest salvapantalles i animar! També, compartir-lo amb tots els teus amics per veure qui li agrada com tu!

7
7 de 10 - 525 vots
Nº 322 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8119 vegades

Salvapantalles d'un paisatge amb molts colors en un prat a la primavera en què les libèl·lules volant de flor en flor. Algunes libèl·lules volant al voltant de les flors a la recerca d'insectes per menjar. Són insectes que no poden plegar les ales sobre l'abdomen i es caracteritzen per fortes ales transparents i abdomen allargat. Imatge d'un camp de flors amb libèl·lules volant aquest bon moment i sortir a caçar altres insectes que s'alimenten.