Imatges de les papallones

Salvapantalles de animals : imatges de les papallones

Salvapantalles de imatges de les papallones

Salvapantalles animat de imatges de les papallones

Salvapantalles de Imatges de les papallones
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest estalvi de pantalla gratuït és ni més ni menys que bonic. Fins i tot si no t'agraden les papallones, si almenys vol ambients colorits, aquest estalvi de pantalla és per a vostè. Les ales de papallona són almenys tan colorits com els pètals de la mandarina i les fulles verdes al fons. Bellesa enorme en un petit paquet que segurament et alegrarà el dia. Gaudeix d'aquestes papallones impressionants i flors de color taronja brillant en aquest paquet estalvi de pantalla giratòria. En general tenen ales amb colors brillants i cridaners per al camuflatge entre les flors dels depredadors.

Sabia vostè que algunes papallones han desenvolupat relacions simbiòtiques i paràsites amb els insectes socials com les formigues? En aquesta animació podem veure diferents espècies de papallones. Alguns són de la papallona monarca, papallona morpho i el prat marró, entre d'altres. Una papallona és un insecte volador amb grans ales de colors, antenes, probòscide i sis potes. S'alimenten del nèctar de les flors. En aquest estalvi de pantalla podem veure belles flors, plantes i vegetació. Flors de colors porpra, taronja, vermell i groc. Si vostè és un amant de la natura, t'encantarà aquests bells insectes en les flors.. Descarrega el salvapantalles de Imatges de les papallones fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Animals, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Animals, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 52 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-27 16:10:14, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Animals. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Imatges de les papallones de Animals per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 1596 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 52 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 16 vots
Nº 1544 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2830 vegades

Dos petits conills es mouen els seus musells a l'herba del bosc. A papallones blanques volant al voltant dels animals. Una escena de la natura en la qual veiem a dos animals molt diferents, però produeixen molt extrems com els conills i les papallones. Herba verda al camp amb els animals que s'alimenten d'ell ocult entre les plantes. Les petites papallones blanques volen al voltant de la imatge, que bat les seves ales en un vol lent i tranquil. Un conill mou la boca mentre ensumant l'aire.

4
4 de 10 - 3 vots
Nº 1343 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2495 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït mostra divertida civilitzats que nosaltres óssos salvatges, i veiem un ós grizzly en un vàter en el camp. Aquest ós marró vol fer el seu ofici, i en comptes de en qualsevol lloc, l'ós ha entrat a la cambra de bany públic per a major privacitat. Així que quan la porta del bany s'obri una mica, l'ós es tanca ràpidament. Comparteix amb els teus amics aquest estalvi de pantalla divertit en les xarxes socials.