Salvapantalles de avions

Avions en el seu equip

Salvapantalles animados de avions

20 salvapantalles gratuïts de avions per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 66.650 vegades. Descarrega els screensavers de avions que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Avió, també anomenat avió, és un dispositiu que s\'utilitza per volar avions o aeronaus més pesades que l\'aire, proveït d\'ales i un cos capaç de volar de càrrega, sempre impulsat per un o més motors. L\'avió ens permet viatjar per tot el món per l\'aire, ja que amb la seva velocitat i rapidesa que podem anar a qualsevol part del món. Avió de passatgers o avions comercials són el principal mitjà de transport a la carretera. L\'avió militar es construeixen avions com armes de guerra pel poder i la velocitat són essencials avui dia. Creuem el cel a tota velocitat, explorar les parts de difícil accés o de mercaderies de la nau a qualsevol part del món. Podem trencar la barrera del so i aconseguir l\'espai. Per als entusiastes de l\'aviació tenen la millor col · lecció d\'arxius del web descarregar i instal lar al seu ordinador, de manera que cada vegada que vegi al seu monitor farà que vostè vol anar a volar.

Salvapantalles de Avions

Screensavers de avions

Salvapantalles gratuïts de avions

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Un avió és un avió que té una ala fixa i és impulsat per hèlixs o dolls. És més pesat que l\'aire i pot recolzar-se en l\'atmosfera per reaccions de l\'aire sobre les seves superfícies que romanen fixes en determinades condicions de vol. És avions spellt a Amèrica del Nord. Volar és un dels grans somnis de la humanitat, sempre hem somiat amb ser capaç d\'imitar els ocells i volar els cels, amb tota mena d\'invents que hem tractat al llarg de la història que ha tingut èxit. Avions militars que ens permeten lluitar guerres o espiar els enemics. L\'avió pot ser tripulat o no tripulat. Les persones que realitzen es diuen els pilots, els capitans o comandants. Les aerolínies són empreses que gestionen gairebé tot el trànsit aeri en el món. Els avions són monoplanos, biplans i els triptans. No hi ha avions amb motors s\'anomenen planadors o velers. Els dos principals fabricants del món són Boeing, Airbus, McDonnell Douglas, Lockheed-Martin, Tupolev, Antonov, Embraer, Bombardier i Fokker sobre l\'aviació civil.