Salvapantalles de banderes

Banderes en el seu equip

Salvapantalles animados de banderes

61 salvapantalles gratuïts de banderes per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 159.728 vegades. Descarrega els screensavers de banderes que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Banderes de tots els països del món per posar-los a la pantalla de l\'ordinador que es pot veure l\'onada d\'animació. Salvapantalles patriòtics amb les de cada país nacional insígnia animada i emocionant. Salvapantalles de la meva bandera, el meu país, els meus colors, el que sent la gent és molt patriòtic. Que la meva bandera! Banderes de les nacions de tot el món per descarregar i instal · lar de forma gratuïta al seu ordinador. Gaudeixi de la nostra col · lecció de les banderes nacionals dels diferents països, nacions, regions, estats, ciutats, províncies, colònies, federacions, organitzacions, etc. banderes de l\'estat. Pavellons nacionals amb blindatge o sense blindatge a aquells que senten el patriotisme i l\'amor pel seu país o en un altre. Banderes civils i institucionals, que es poden utilitzar en moltes àrees diferents. La ciència que els estudia es diu vexil·lologia.

Salvapantalles de Banderes

Screensavers de banderes

Salvapantalles gratuïts de banderes

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Els emblemes banderes de països es fan de tela, generalment tenen un origen històric i s\'inspiren en altres símbols nacionals, com escuts, escuts d\'armes dels reis, o els colors províncies del país. Tot i que és només un tros de tela amb els colors, tenen un gran significat per al poble, perquè ells tenen molt de pes emocional associat amb el patriotisme. És vostè un patriota? Feu gala de tot el que estima el seu país en el vostre PC una bandera animat que vola en el seu monitor. Aquestes targetes poden ser representatius de clubs esportius, fundacions, associacions, gremis, empreses, etc. Poden ser grups nacionals o internacionals i també s\'utilitzen com una forma de comunicació. Pregúntele al seu patriotisme gala i amor per al seu país amb una imatge dels colors de la seva nació.