Bandera Espanyola

Salvapantalles de banderes : Bandera Espanyola

Salvapantalles de Bandera Espanyola

Salvapantalles animat de Bandera Espanyola

Salvapantalles de Bandera Espanyola
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

La bandera espanyola és l'emblema nacional del Regne d'Espanya, que és el nom oficial d'Espanya com a país. En aquesta pantalla es pot veure l'escut nacional encoratjat amb l'escut de la casa reial al centre. La bandera espanyola és de color groc i vermell.

La bandera espanyola és una de les banderes més reconegudes del món, ja que s'utilitza per identificar espanyoles. Imatge animada de la bandera com un símbol patriòtic per a tots els amants dels espanyols o Espanya.. Descarrega el salvapantalles de Bandera Espanyola fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Banderes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Banderes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-09-12 09:09:20, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Banderes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Bandera Espanyola de Banderes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 154 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 516 vots
Nº 381 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 6780 vegades

La bandera de Mèxic té tres colors en la forma de tres bandes verticals. Al centre de la franja mitjana, té el seu escut nacional carregades. Els colors de la bandera són, des polipast a dreta, verd, blanc i vermell. Aquests colors són els de l'exèrcit d'alliberament nacional a Mèxic. L'emblema central és el pictograma asteca de Tenochtitlan, o de la ciutat de Mèxic, el centre del seu imperi. Si ets mexicà, o simplement els agrada aquest país, llavors vostè ha de tenir aquest indicador en el vostre equip, i compartir aquesta sobre les més famoses xarxes socials que hi ha.

8
8 de 10 - 1254 vots
Nº 274 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8905 vegades

La bandera d'Espanya, d'acord amb la Constitució espanyola de 1978, està formada per tres franges horitzontals que són, de dalt a baix, de color vermell, groc i vermell. La franja groga és el doble de mida de cada franja vermella. L'origen de l'actual bandera d'Espanya és la bandera naval de 1783 que va ser elegit per Carlos III entre 12 banderes diferents, dissenyats per Antonio Valdés i Bazán. Al de les 12 banderes projectades es mantenen en el Museu Naval de Madrid. Si ets d'aquí o, simplement, com aquest país, ha de tenir aquest estalvi de pantalla i compartir amb els teus amics i familiars a través de les xarxes socials!