Cascades del Niàgara

Salvapantalles de cataractes : Cascades del Niàgara

Salvapantalles de Cascades del Niàgara

Salvapantalles animat de Cascades del Niàgara

Salvapantalles de Cascades del Niàgara
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Coneguda per la seva bellesa, Niagara Falls és una de les cascades més famoses del món i es troben entre els Estats Units i Canadà. Aquestes imatges mostren la bellesa majestuosa de les grans caigudes. Com va dir una vegada Charles Dickens. Cascades del estampat immediatament en el meu cor, una imatge de la bellesa. Descàrrega aquest pack de pantalla gratuït ara per gaudir de la bellesa per si mateix més belles cascades amb la seva gran quantitat d'aigua que cau!. Ells són els més visitats en el món.

Famoses cascades màgiques al món. Un dels principals destinacions de viatge als Estats Units, que és conegut per moltes pel·lícules i sèries de televisió. Destinació preferida pels nuvis en la seva lluna de mel. Un parc nacional a la frontera entre Canadà i Estats Units. La cascada més famosa al món d'abocar milions de litres d'aigua i és un espectacle de la naturalesa. Ells són una de les meravelles de la natura i atrauen milions de visitants per les seves grans cascades. Les més famoses són El Vel de la Núvia i Horseshoe Falls, que separa als Estats Units des de Canadà.. Descarrega el salvapantalles de Cascades del Niàgara fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 72 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-28 11:10:28, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Cascades del Niàgara de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 17220 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 72 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 26 vots
Nº 760 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3794 vegades

Un estalvi de pantalla molt relaxant de la cascada de la selva. El sol s'aixeca a la part superior de la cascada, i l'aigua deixa rere seu onades de calor lleugeres de llum, mentre que estan caient. Una bandada d'ocells que creuen l'escenari, la migració a climes més càlids. Amb aquest estalvi de pantalla que vostè pot convertir el seu monitor de l'ordinador en un recés de pau cada vegada que es congela uns minuts. Compartir amb els amics i gaudir de manera gratuïta aquest estalvi de pantalla.

7
7 de 10 - 50 vots
Nº 617 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4229 vegades

Hi ha una modesta caiguda d'aigua que sorgeix entre les roques i cau en un petit recés d'un llac. Es tracta d'una petita cascada que es pot tenir a la pantalla. Així, mentre que vostè està a casa oa la feina, vostè veurà una part de la natura. Sembla que tenen una finestra al bosc, amb vistes a una bonica llacuna de color turquesa. Si vostè no té temps per organitzar un viatge de camp pot tenir una bonica cascada natural relaxant al teu PC, però a partir d'aquí, us recomanem que si tens temps, passar algun temps per sortir i gaudir de la natura amb la família a passar un bell dia, sobretot quan fa bon temps. Gaudiu d'aquest estalvi de pantalla i altres grans cascades i salts d'aigua, i tria el que més t'agradi per instal · lar!