Caiguda d'aigua

Salvapantalles de cataractes : caiguda d'aigua

Salvapantalles de caiguda d'aigua

Salvapantalles animat de caiguda d'aigua

Salvapantalles de Caiguda d'aigua
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest estalvi de pantalla gratuït d'una cascada és diferent dels altres perquè és una cascada animada. Els fins fils de l'ondulació de l'aigua de roca cauen lentament per colpejar les roques. Es tracta d'una caiguda d'aigua de pantalla relaxant, colors buidades i tranquil·les i suaus. L'aigua cau fàcil des de dalt en forma de dolls a les roques. Podem veure l'animació a través dels arbres, perquè es tracta de cascades naturals en l'escena del bosc. És un lloc on l'aigua flueix a través d'una caiguda vertical en el curs d'un rierol o riu.

Aquest protector de pantalla d'una cascada recorda el tipus de dibuix que es poden trobar a les pel·lícules de Disney com El Llibre de la Selva, El Rei Lleó o Tarzan, on bells paisatges de la natura. Una escena en una cascada a la natura s'amaga darrere d'alguns arbres a la selva o el bosc. L'aigua cau fàcil des de la part superior de les roques de color marró, pedres que són erosionats per l'acció de l'aigua. Un paisatge natural vibrant amb una aigua blanca i neta cascada. Dóna-li vida al teu monitor amb aquesta escena animada de la natura i el paisatge. Les cascades es formen comunament quan un riu és jove.. Descarrega el salvapantalles de Caiguda d'aigua fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 31 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-10-22 16:10:23, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Caiguda d\'aigua de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 147 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 31 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 21 vots
Nº 949 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3398 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït mostra una deu d'aigua a l'interior d'una cova fosca. Moltes cascades i cataractes es formen a partir d'una deu subterrani, on l'aigua surt després de la exterior. Aquesta cova té un encant màgic, amb una brillantor que es reflecteix en la superfície de l'aigua i les parets de la cova en la foscor. Un estalvi de pantalla agradable amb estalactites que degota a la font d'aigua i el llac subterrani de la cova.

7
7 de 10 - 259 vots
Nº 608 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4461 vegades

Amb aquest estalvi de pantalla animat en 3D lliure d'una cascada que tenim una escena en lloc tropical. Instal · i tenir l'oportunitat de donar volta a la seva pantalla en una finestra a una selva tropical i té una gran vista de la naturalesa del bosc plujós. Converteix la teva pantalla en una finestra a la selva tropical, i té una bonica vista de la naturalesa de la selva. Amb aquest estalvi de pantalla, vostè no ha de allunyar-se de casa per veure una cascada en un estany amb papallones volant per tot el lloc!