Cascada amagada

Salvapantalles de cataractes : cascada amagada

Salvapantalles de cascada amagada

Salvapantalles animat de cascada amagada

Salvapantalles de cascada amagada
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Poques persones es fan per arribar a aquesta cascada amagada, que s'oculta entre les roques, en l'espessor del bosc. Els arbres i grans pedres al voltant d'un petit estany en el qual flueix una cascada de petites dimensions. És un lloc molt bonic enmig d'un espai natural on es respira aire fresc i sentir una sensació tranquil·la de relaxació i tranquil·litat. Si voleu que el sentiment envoltaran, instal·lar aquest estalvi de pantalla a l'ordinador.

Quan un riu és a través de les diferències d'altura en el seu camí, de vegades l'aigua crea uns salts per arribar des de la part superior a la part inferior d'un costat del riu. Aquesta petita cascada és un clar exemple d'això, i també l'aigua que cau el so és una sensació molt relaxant que les persones ens trobem molt tranquil·litzador. Si l'aigua està molt neta, es pot veure a través d'ell, i gaudir dels reflexos en l'aigua cristal·lina. No obstant això, no es pot beure l'aigua és molt neta, encara que pel que sembla, ja que pot contenir organismes que són perjudicials per als éssers humans.. Descarrega el salvapantalles de cascada amagada fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 33 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2015-07-02 12:07:23, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat cascada amagada de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 56 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 33 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 8464 vots
Nº 25 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 69935 vegades

Amb aquest estalvi de pantalla, que s'obté, tot en un sol paquet, aigua, llacs, rius, estanys, peixos, ànecs... Amb aquest estalvi de pantalla et donen tot tipus d'escenes, com una petita cascada que cau avall en un llac tranquil i clar que és l'única cosa que molestar l'escena calma. El poder relaxant d'aquestes imatges d'aigua és molt coneguda, de manera que la decoració del teu ordinador de sobretaula amb la cascada, o qualsevol de les altres escenes. Si t'agrada, endavant i compartir-lo en la teva xarxa social preferida perquè altres persones puguin veure el que t'agrada!

6
6 de 10 - 2460 vots
Nº 87 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 25243 vegades

Coneguda per la seva bellesa, Niagara Falls és una de les cascades més famoses del món i es troben entre els Estats Units i Canadà. Aquestes imatges mostren la bellesa majestuosa de les grans caigudes. Com va dir una vegada Charles Dickens. Cascades del estampat immediatament en el meu cor, una imatge de la bellesa. Descàrrega aquest pack de pantalla gratuït ara per gaudir de la bellesa per si mateix més belles cascades amb la seva gran quantitat d'aigua que cau!. Ells són els més visitats en el món.