Cascada d'un rierol

Salvapantalles de cataractes : cascada d'un rierol

Salvapantalles de cascada d'un rierol

Salvapantalles animat de cascada d'un rierol

Salvapantalles de Cascada d'un rierol
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Estalvi de pantalla gratuït d'una cascada al mig d'un bosc, plantes, arbres i flors amb una petita cascada sota l'aigua acompanyats de música relaxant i sons de l'aigua. Altament recomanat per a aquells que busquen un recés de pau enmig de la seva atrafegada vida. Si ho desitja, pot compartir aquestes aigües calmants i sons amb els amics a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google+, perquè altres puguin descobrir i no et perdis. Naturalesa arriba a la teva pantalla amb aquesta caiguda d'aigua i aquests animals tan bonics.

Les cascades són les caigudes de magnitud molt diferent, si les petites gotes en qualsevol corrent o grans cascades de centenars de metres. Relaxeu-vos i prengui la cura del seu ordinador. Aquestes escenes tenen un gran poder relaxant, el soroll constant i el moviment de l'aigua en calma. En l'escena veiem els animals que viuen al bosc com un cridaneres plomes de papagai blava o vermella colibrí. Els arbres creixen al voltant de l'aigua i arribar a la riba. Veiem l'aigua clara amb pedres al fons. Una escena bonica d'adornar el seu monitor. Així que simplement seure, relaxar-se i escoltar música relaxant i els sons de la natura.. Descarrega el salvapantalles de Cascada d'un rierol fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 147 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-04-23 00:04:23, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Cascada d\'un rierol de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 69006 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 147 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 21 vots
Nº 787 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4001 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït d'una cascada és diferent dels altres perquè és una cascada animada. Els fins fils de l'ondulació de l'aigua de roca cauen lentament per colpejar les roques. Es tracta d'una caiguda d'aigua de pantalla relaxant, colors buidades i tranquil·les i suaus. L'aigua cau fàcil des de dalt en forma de dolls a les roques. Podem veure l'animació a través dels arbres, perquè es tracta de cascades naturals en l'escena del bosc. És un lloc on l'aigua flueix a través d'una caiguda vertical en el curs d'un rierol o riu.

6
6 de 10 - 21 vots
Nº 949 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3398 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït mostra una deu d'aigua a l'interior d'una cova fosca. Moltes cascades i cataractes es formen a partir d'una deu subterrani, on l'aigua surt després de la exterior. Aquesta cova té un encant màgic, amb una brillantor que es reflecteix en la superfície de l'aigua i les parets de la cova en la foscor. Un estalvi de pantalla agradable amb estalactites que degota a la font d'aigua i el llac subterrani de la cova.