Cascada

Salvapantalles de cataractes : cascada

Salvapantalles de cascada

Salvapantalles animat de cascada

Salvapantalles de Cascada
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

T'agraden les cascades? En aquest paisatge té una gran cascada a la selva, podem veure les cascades caiguda d'aigua de diferents llocs, mentre que la selva darrere i davant d'un petit llac. Mira la caiguda d'aigua en aquesta cascada natural en un riu a la selva. A la part superior veiem els arbres dels boscos que arriben fins la mateixa vora de l'aigua. L'aigua cau des de dalt a través de les roques del llac a la part inferior.

Les cascades són les caigudes d'estalviar una caiguda en aquest estalvi de pantalla té una gran cascada, on l'aigua cau sobre les roques d'un riu a un llac. Paisatges de la selva tropical amb una gran cascada. Les roques són de color negre en contrast amb els arbres són de color verd. L'aigua que cau és de color blanc, però el fons de l'estany és de color verd. És la típica de l'aigua del riu. Veiem un bell paisatge amb el cel blau i núvols blancs. El tema central de l'animació és una cascada enmig de la selva, i s'oculta en un bosc és tan espectacular caiguda natural d'aigua.. Descarrega el salvapantalles de Cascada fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 36 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-09-13 08:09:49, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Cascada de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 1547 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 36 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 26 vots
Nº 760 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3794 vegades

Un estalvi de pantalla molt relaxant de la cascada de la selva. El sol s'aixeca a la part superior de la cascada, i l'aigua deixa rere seu onades de calor lleugeres de llum, mentre que estan caient. Una bandada d'ocells que creuen l'escenari, la migració a climes més càlids. Amb aquest estalvi de pantalla que vostè pot convertir el seu monitor de l'ordinador en un recés de pau cada vegada que es congela uns minuts. Compartir amb els amics i gaudir de manera gratuïta aquest estalvi de pantalla.

6
6 de 10 - 2460 vots
Nº 87 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 25243 vegades

Coneguda per la seva bellesa, Niagara Falls és una de les cascades més famoses del món i es troben entre els Estats Units i Canadà. Aquestes imatges mostren la bellesa majestuosa de les grans caigudes. Com va dir una vegada Charles Dickens. Cascades del estampat immediatament en el meu cor, una imatge de la bellesa. Descàrrega aquest pack de pantalla gratuït ara per gaudir de la bellesa per si mateix més belles cascades amb la seva gran quantitat d'aigua que cau!. Ells són els més visitats en el món.