Cascades de l'Iguaçú

Salvapantalles de cataractes : Cascades de l'Iguaçú

Salvapantalles de Cascades de l'Iguaçú

Salvapantalles animat de Cascades de l'Iguaçú

Salvapantalles de Cascades de l'Iguaçú
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Estalvi de pantalla gratuït increïble de les Cataractes del Iguazú, que són entre el Brasil i l'Argentina i és una de les cascades més belles del món. Si t'agrada viatjar a Amèrica del Sud per veure les Cataractes del Iguazú, però no poden permetre un viatge, ens acostarem a aquesta enorme cascada perquè vostè vegi sempre que ho desitgi en el seu equip. Només has de descarregar i instal lar el protector de pantalla. Viatge a través de centenars de salts d'aigua al bosc amb aquesta meravella de la natura.

Aquestes caigudes són més de 275 cascades diferents que s'alimenten de les aigües del riu Iguazú, i alguns poden arribar als 80 metres d'altura. Les Cataractes de l'Iguazú es troben entre la Província de Missions (Argentina) i Paraná (Brasil) allà mateix a través de la frontera entre els dos països. Pot compartir aquest estalvi de pantalla amb els teus amics a través de xarxes socials, perquè puguin sortir amb la relaxació com salvapantalles. Un dels més visitats en el món i se sap que decorar la teva monitor amb aquesta escena d'un animal llocs naturals del paisatge. Una de les meravelles de la natura en forma d'animació amb les caigudes d'aigua.. Descarrega el salvapantalles de Cascades de l'Iguaçú fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 17 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-07-18 10:07:25, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Cascades de l\'Iguaçú de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 2191 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 17 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 21 vots
Nº 787 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4001 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït d'una cascada és diferent dels altres perquè és una cascada animada. Els fins fils de l'ondulació de l'aigua de roca cauen lentament per colpejar les roques. Es tracta d'una caiguda d'aigua de pantalla relaxant, colors buidades i tranquil·les i suaus. L'aigua cau fàcil des de dalt en forma de dolls a les roques. Podem veure l'animació a través dels arbres, perquè es tracta de cascades naturals en l'escena del bosc. És un lloc on l'aigua flueix a través d'una caiguda vertical en el curs d'un rierol o riu.

6
6 de 10 - 1657 vots
Nº 132 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 15969 vegades

Gaudiu de les meravelles del món submarí amb aquests majestuosos screensavers. Que les aigües en cascada calmar el seu esperit i rentar les seves preocupacions. Vostè serà capaç de veure algunes fotos interessants que es desplaçarà gradualment amb belles transicions i efectes visuals. Les impressionants vistes de les grans caigudes d'aigua de tot tipus et deixarà amb la boca oberta. Tots ells són molt diferents, petits fluxos entre les roques vermelles, grans masses d'aigua en una gran caiguda o cascades amagades a la vegetació de la selva lliure.