Fantasia cascada

Salvapantalles de cataractes : fantasia cascada

Salvapantalles de fantasia cascada

Salvapantalles animat de fantasia cascada

Salvapantalles de fantasia cascada
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquesta ciutat perduda en suspensió en el dens bosc de fulles gegants, té un llac i una cascada d'aigua que cau es perd en la foscor. És un paisatge de fantasia, un lloc que pocs poden assolir. Aus exòtiques volen lliurement i proporcionen un toc de color a aquesta escena tan ombrívol. Si voleu afegir a la pantalla de l'ordinador un toc misteriós i exòtic, instal·lar aquest estalvi de pantalla amb una cascada de fantasia i viatja a un lloc estrany, sense moure de la cadira.

Els fantàstics paisatges ens ajuden a viatjar a llocs increïbles gràcies a la imaginació. Així que l'home satisfà el seu desig d'explorar nous llocs i viure aventures interessants. L'aigua és un element molt present quan es creen il·lustracions de paisatges inventats, ja que proporciona fluïdesa i un toc de bellesa. La forma de l'aigua que flueix és un element molt tranquil·litzador i el so de l'aigua és molt relaxant per a les persones. Així que aquest estalvi de pantalla és perfecta per protegir la seva pantalla amb una misteriosa però relaxant escena amb una cascada que cau de ple sense parar.. Descarrega el salvapantalles de fantasia cascada fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2015-02-09 10:02:03, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat fantasia cascada de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 210 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 313 vots
Nº 215 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 14211 vegades

Estalvi de pantalla gratuït increïble de les Cataractes del Iguazú, que són entre el Brasil i l'Argentina i és una de les cascades més belles del món. Si t'agrada viatjar a Amèrica del Sud per veure les Cataractes del Iguazú, però no poden permetre un viatge, ens acostarem a aquesta enorme cascada perquè vostè vegi sempre que ho desitgi en el seu equip. Només has de descarregar i instal lar el protector de pantalla. Viatge a través de centenars de salts d'aigua al bosc amb aquesta meravella de la natura.

6
6 de 10 - 14660 vots
Nº 16 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 108026 vegades

La visió d'aquest plàcid llac en el corazón de la Selva le transportará a un lloc natural i relaxant. Un llac amb una cascada que li dóna vida, una cascada natural d'aigua al llac per completar i animar aquesta imatge natural. Aigua i natura s'uneixen i ofereixen una relaxant vista d'un perfecte paradís. Una cascada natural d'aigua que cau al llac per complementar i fomentar la imatge de la natura. Aigua i natura per relaxar-se amb una imatge del paradís. T'agraden els paisatges de les cataractes? Descarregar i instal · lar aquesta meravella en el seu monitor. No es penedirà!