Llac subterrani

Salvapantalles de cataractes : llac subterrani

Salvapantalles de llac subterrani

Salvapantalles animat de llac subterrani

Salvapantalles de Llac subterrani
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest estalvi de pantalla gratuït mostra una deu d'aigua a l'interior d'una cova fosca. Moltes cascades i cataractes es formen a partir d'una deu subterrani, on l'aigua surt després de la exterior. Aquesta cova té un encant màgic, amb una brillantor que es reflecteix en la superfície de l'aigua i les parets de la cova en la foscor. Un estalvi de pantalla agradable amb estalactites que degota a la font d'aigua i el llac subterrani de la cova.

Animació d'una molla i un llac subterrani a l'interior d'una cova, amb gotes d'aigua que degota de les estalactites d'aigua que emanen de la font. L'aigua s'acumula en dipòsits subterranis, estanys o llacs subterranis com arriba l'aigua gota a gota a través d'esquerdes a terra i es diposita. Un bell llac amb aigua cristal·lina que brilla en la foscor de la cova. Paisatge subterrani en el qual veiem una cova o gruta on hi ha una piscina d'aigua formada per les gotes que es filtren des de la superfície. Imagini el so produït per les gotes que cauen sobre la superfície de l'aigua.. Descarrega el salvapantalles de Llac subterrani fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 9 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-12-10 09:12:30, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Llac subterrani de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 147 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 9 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 21 vots
Nº 787 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4001 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït d'una cascada és diferent dels altres perquè és una cascada animada. Els fins fils de l'ondulació de l'aigua de roca cauen lentament per colpejar les roques. Es tracta d'una caiguda d'aigua de pantalla relaxant, colors buidades i tranquil·les i suaus. L'aigua cau fàcil des de dalt en forma de dolls a les roques. Podem veure l'animació a través dels arbres, perquè es tracta de cascades naturals en l'escena del bosc. És un lloc on l'aigua flueix a través d'una caiguda vertical en el curs d'un rierol o riu.

7
7 de 10 - 34 vots
Nº 909 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2747 vegades

Aquest estalvi de pantalla mostra una cascada de vídeo a càmera lenta. Aquesta cascada és part de les Cataractes del Iguazú, entre el Brasil i l'Argentina. El riu Iguazú travessa la zona centre-est d'Amèrica del Sud. En aquest punt hi ha una cascada de 82 metres i té un bell espectacle natural a la natura. A la nostra pantalla apareixerà l'aigua que cau en càmera lenta, de manera més lenta. Aquestes caigudes són una de les Set Meravelles del Món, i ara vostè pot tenir totalment lliure en el protector de pantalla.