Vall cascada

Salvapantalles de cataractes : vall cascada

Salvapantalles de vall cascada

Salvapantalles animat de vall cascada

Salvapantalles de vall cascada
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Impressionant imatge d'una vall amb una magnífica cascada que cau de la gran quantitat d'aigua. Les muntanyes són un desnivell de més de 50 metres amb la velocitat de l'aigua que cau suggereix que a la base de la cascada, un estany serà considerablement profund. A la part superior del vessant, a la part dreta, podem veure un edifici que sembla i el monestir, o lloc de residència. Podem suposar que els punts de vista de la cascada des de totes les finestres de l'edifici han de ser increïble. No deixis que aquest estalvi de pantalla perquè la vall de la cascada al seu ordinador de forma gratuïta.

Les cascades són enormes salts d'aigua, on el potencial d'aigua al pic d'energia es transforma en energia cinètica per la velocitat de l'aigua. Molts llocs utilitzen aquesta energia per produir electricitat, l'energia hidroelèctrica és el que anomenem, però hi ha llocs que per la seva bellesa, aquesta energia no s'utilitza a causa que són llocs que han de ser preservats. És l'exemple de la imatge que tenim en aquest estalvi de pantalla, la bellesa de les muntanyes, a la vall, no pot ficar-se amb la presència dels èxits humans.. Descarrega el salvapantalles de vall cascada fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Cataractes, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Cataractes, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 11 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2015-10-05 13:10:31, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Cataractes. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat vall cascada de Cataractes per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 112 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 11 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 114619 vots
Nº 2 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 589036 vegades

No hi ha res més atractiu que una cascada d'aigua que cau des de dalt sobre un petit llac. Amb aquest estalvi de pantalla gratuït, podrà gaudir dels nous gràfics en 3D del nostre estalvi de pantalla més popular, aquestes cascades animats en 3D. Els efectes d'aigua són gairebé increïble i l'escenari s'omple de vida amb els peixos 3D, lloros, colibrís, papallones i libèl·lules i els relaxants, calmants sons de la natura. Si t'agrada aquest estalvi de pantalla, llavors vostè pot ser que també descarregar al teu ordinador i compartir amb la resta del món! Digues als teus amics i familiars sobre aquest estalvi de pantalla a través de Facebook o qualsevol altra xarxa social que t'agrada!

6
6 de 10 - 26 vots
Nº 760 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3794 vegades

Un estalvi de pantalla molt relaxant de la cascada de la selva. El sol s'aixeca a la part superior de la cascada, i l'aigua deixa rere seu onades de calor lleugeres de llum, mentre que estan caient. Una bandada d'ocells que creuen l'escenari, la migració a climes més càlids. Amb aquest estalvi de pantalla que vostè pot convertir el seu monitor de l'ordinador en un recés de pau cada vegada que es congela uns minuts. Compartir amb els amics i gaudir de manera gratuïta aquest estalvi de pantalla.