Salvapantalles de ciutats i monuments

Ciutats i monuments en el seu equip

Salvapantalles animados de ciutats i monuments

32 salvapantalles gratuïts de ciutats i monuments per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 91.536 vegades. Descarrega els screensavers de ciutats i monuments que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Ciutat del món foto d\'arxiu. T\'agrada viatjar? El món està ple de llocs meravellosos per a visitar dues meravelles naturals com les coses que l\'home ha construït. Pot viatjar pel món amb els nostres arxius es poden descarregar i instal · lar de forma gratuïta i us mostrarà els llocs i monuments més representatius del món. Si t\'agraden els paisatges urbans, amb els seus edificis, carrers, centres financers, els gratacels amb l\'arquitectura i l\'enginyeria en llocs famosos. El patrimoni històric pot ser edificis moderns o històrics que representen cada país o lloc. Justified obra arquitectònica d\'artístic, històric o social. Si vostè és un llocs dels viatgers de tot el món saber que vostè pot estimar o vol viatjar per reunir-se, com París, Nova York, Londres, Roma, Madrid, Miami, Sydney, Tòquio, etc També països com França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Austràlia, Japó, Índia, Xina, Egipte, Turquia, Vietnam, Tailàndia i altres llocs i meravelles del món.

Salvapantalles de Ciutats i Monuments

Screensavers de ciutats i monuments

Salvapantalles gratuïts de ciutats i monuments

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Les ciutats del món que són les destinacions turístiques més importants i per tot el que són les més belles. Llocs del planeta amb monuments artístics o arquitectònics, nacionals, etc Els llocs més bonics per als viatgers i turistes, ciutats amb els principals aeroports, on la majoria de les pel · lícules es van disparar i la sèrie de televisió, moments que ens recorden de la nostra vida o inspiren cançons els més visitats . Les capitals dels països que tenen un major pes polític. Els barris, habitatges, llocs d\'interès, publicar detalls que vam fer per les visites. Col · lecció d\'imatges de punts de referència que es pot descarregar i instal lar al seu ordinador perquè les imatges animades d\'aquestes ciutats famoses que son de visitar o ha visitat i té molt bona memòria. Escenes urbanes d\'edificis i gratacels. Parcs i jardins famosos per on caminar. Els rius, ponts, torres, museus, castells, palaus, platges, etc.