Viatges a Europa

Salvapantalles de ciutats i monuments : Viatges a Europa

Salvapantalles de Viatges a Europa

Salvapantalles animat de Viatges a Europa

Salvapantalles de Viatges a Europa
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Col·lecció dels monuments d'Europa. Per a tots els amants dels viatges, el bon menjar i el contacte amb altres cultures. Aquest estalvi de pantalla li farà viatjar per parts conegudes d'Europa, com Roma, París, Venècia o la Muntanya Saint-Michel. També podràs veure llocs emblemàtics com la Torre Eiffel o el Coliseu de Roma. Molts monuments importants en un recorregut cultural d'Europa. El vell continent té molts tresors artístics i arquitectònics per visitar. Viatja tots els països europeus amb aquesta col·lecció d'imatges dels llocs d'interès.

Viatjar per Europa és difícil, que és un gran continent. Però amb aquesta col · lecció d'imatges dels monuments europeus que vostè pot anar a través de França, Itàlia, Roma, Venècia, París o Amsterdam. Els llocs d'interès més emblemàtics i populars. Si vostè és una persona que li agrada viatjar, t'agradarà aquestes postals gaudeixen dels viatges. Llocs preferits de tot el món. Els que han fet d'aquest el continent més visitat del món. Els grans edificis o llocs de cada país. El més visitat i fotografiat. En descarregar aquest estalvi de pantalla gratuït, vostè serà transportat a través de llocs famosos d'Europa, com Roma, París, Venècia i el Mont Saint-Michel. També podeu veure emblemàtics monuments com la Torre Eiffel o el Coliseu de Roma. Aquest estalvi de pantalla gratuït amb respecte a aquells bons viatgers que agraden del bon menjar i el contacte amb altres amants de la cultura. Europa és un dels set continents del món que comprèn la península més occidental d'Euràsia, i també és el segon continent més petit del món per superfície. Descarregar aquest moment, i compartir amb els teus amics viatger també!. Descarrega el salvapantalles de Viatges a Europa fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Ciutats i Monuments, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Ciutats i Monuments, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 50 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-27 16:10:59, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Ciutats i Monuments. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Viatges a Europa de Ciutats i Monuments per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 6615 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 50 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 51 vots
Nº 1337 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2217 vegades

L'Estàtua de la Llibertat és un símbol de la ciutat de Nova York i un dels més grans als Estats Units. Es tracta d'una estàtua que en realitat es "Llibertat Il · luminant al Món". Es troba al costat de l'illa de Manhattan, va ser un regal dels francesos als nord-americans el 1886 per commemorar el centenari de la Declaració d'Independència dels Estats Units.

7
7 de 10 - 39 vots
Nº 805 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3380 vegades

Salvapantalles de Hawaii. Hawaii és el més recent dels 50 estats dels EUA, i és l'únic estat d'EUA composta en la seva totalitat de les illes. És el grup d'illes al nord de la Polinèsia, que ocupa la major part d'un arxipèlag a l'Oceà Pacífic central, al sud-oest dels Estats Units continentals, al sud-est del Japó, i el nord-est d'Austràlia.