Salvapantalles de Disney

Disney en el seu equip

Salvapantalles animados de Disney

35 salvapantalles gratuïts de Disney per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 117.435 vegades. Descarrega els screensavers de Disney que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Walt Disney va ser el gran creador dels dibuixos animats, parcs temàtics i personatges entranyables. Va començar com a dibuixant, la creació d'anuncis i va crear el primer curt d'animació amb un ratolí, després de Ratolí Mickey i la seva nòvia Minnie Mouse. Tots els personatges de Disney en el seu Screensaver Disney, com ara sèries de televisió o pel · lícules de dibuixos animats. Creacions de Walt Disney al seu abast en aquesta gran col · lecció de protectors de pantalla per al teu ordinador amb els personatges més volguts de Disney com l'Ànec Donald, Goofy i Pluto. Princeses de Disney són els més populars.

Salvapantalles de Disney

Screensavers de Disney

Salvapantalles gratuïts de Disney

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Walt Disney Pictures és la companyia que continua la tradició del seu creador i el que crea les noves pel · lícules de dibuixos animats, canals de dibuixos animats i sèries de televisió per a nens i manté els parcs temàtics. Si ets un fan dels clàssics Disney en aquesta categoria vostè pot trobar les seves favorites pel · lícules clàssiques de Disney de tots els temps. Salvapantalles de Pixar, els creadors de pel · lícules d'animació per ordinador i l'animació 3D. És la història de com a través de simples animals ha creat un imperi d'entreteniment que entreté a tothom. Seves pel · lícules i personatges vistos en tots els països del món. És una empresa gegant que té canals de televisió de tot el món com el Disney Channel, Playhouse Disney, Toon Disney, Disney Junior i Disney XD. Tots els nens són seguidors d'aquesta gran persona que ha creat, a partir d'un ratolí un gran món de fantasia es mostra en els parcs temàtics de la companyia, que es troben en diversos països i obrirà noves, encara grans destinacions turístiques viatges familiars.