Salvapantalles de efectes d\'escriptori 3d

Efectes d\'escriptori 3d en el seu equip

Salvapantalles animados de efectes d\'escriptori 3d

59 salvapantalles gratuïts de efectes d\'escriptori 3d per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 213.293 vegades. Descarrega els screensavers de efectes d\'escriptori 3d que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Efectes visuals a l'escriptori de Windows amb espectaculars llums, ombres, raigs làser, i el moviment extremes imatges psicodèliques. Efectes especials en 3D per l'escriptori de Windows i el monitor, perquè vostè tingui totalment personalitzat i animat amb les escenes més espectaculars. Personalització extrema. Prengui el monitor més enllà d'aquestes espectaculars imatges de foc, llums, línies, moviments i la foscor. Les imatges més espectaculars de la nostra col · lecció. Efectes Visuals a l'escriptori. Efectes d'escriptori de Windows. Efectes especials per a l'escriptori de Windows.

Salvapantalles de Efectes d\'escriptori 3D

Screensavers de efectes d\'escriptori 3d

Salvapantalles gratuïts de efectes d\'escriptori 3d

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Acceleració 3D i efectes d'escriptori característiques. Efectes i personalització de l'escriptori. Salvapantalles efectes visuals i efectes especials. Els nous efectes d'animació en 3D a les finestres de temes d'escriptori, vàlid per a Windows 8, Windows 7, Vista i XP. Si estàs avorrit de les escenes habituals o imatges avorrides que oferim acaba de pantalla amb imatges en 3D que surten del seu monitor. Les animacions més espectaculars per decorar el teu ordinador. Una col · lecció d'arxius per descarregar d'Internet. Les formes geomètriques, colors, línies, raigs de llum, el foc, la foscor de la nit, els colors, els acudits, etc. Tecnologia d'animació i els efectes especials han evolucionat molt i avui el que eren impensables fa uns anys amb els nous monitors i targetes gràfiques poden reproduir imatges d'alta qualitat en el moviment. Salvapantalles disseny gràfic, creat pels millors dissenyadors d'una col · lecció exclusiva per al nostre lloc web. Resum i efectes visuals amb colors.