Bàsquet

Salvapantalles de esports : bàsquet

Salvapantalles de bàsquet

Salvapantalles animat de bàsquet

Salvapantalles de Bàsquet
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest estalvi de pantalla està fet d'una galeria de diapositives de les grans imatges d'alta qualitat de l'esport de bàsquet. Aquestes imatges inclouen una pilota de bàsquet fregant la xarxa, un primer pla de bàsquet, una cistella de bàsquet i pràcticament qualsevol cosa relacionada amb aquest esplèndid esport. Està vostè desitjant estaves a la pista? Marca un triple com aquest salvapantalles paquet de gira a través de tres grans rodatges de bàsquet. També, compartir-lo amb tots els que li sembla que també igual bàsquet a través de les xarxes socials disponibles!

El bàsquet és un esport d'equip. El principal objectiu és disparar una bola a través d'una cistella col·locada horitzontalment per anotar punts mentre que després d'una sèrie de regles. Els tirs de la cistella més comuns valen 2 punts. Hi ha una possibilitat molt remota val 3 punts, els anomenats tres punts. Violacions són conegudes com a faltes. Quan es fan faltes, de vegades dos tirs lliures es fan. El bàsquet és un esport jugat per dos equips.. Descarrega el salvapantalles de Bàsquet fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Esports, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Esports, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 67 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-27 16:10:47, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Esports. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Bàsquet de Esports per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 1813 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 67 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 7 vots
Nº 1615 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1760 vegades

El kickboxing és un esport de contacte dur que es va originar al Japó, i es compon d'una barreja de diverses disciplines de combat, incloent la boxa o el karate. Aquí pots veure dos boxejadors es preparen per iniciar el combat a nivell professional. Kickboxing combat tindrà lloc en un anell, delimitada per cintes elàstiques lligades als pals. Si li agraden els esports de lluita, ha d'instal lar aquest estalvi de pantalla totalment gratis. Els lluitadors estan dissenyats en 3D per mirar més realista.

7
7 de 10 - 7 vots
Nº 1204 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2689 vegades

Amb aquest estalvi de pantalla que pot tenir un dret somrient esquí a la pantalla de l'ordinador. El emoticon està utilitzant un casc, unes ulleres, uns esquís i està portant a alguns bastons d'esquí. Ell està més que preparat per anar a esquiar. També pot dir que és bona, prestant atenció a ell mai cometre un error! Aquest esquiador smiley que porta un casc per protegir-se dels cops i ulleres de protecció per protegir-se del vent fred de la muntanya. Els pols també serveixen com a suport i per impulsar a les zones sense pendent. Si t'agrada això, però no saps com fer-ho, vostè pot gaudir d'aquest esport d'hivern amb aquest estalvi de pantalla gratuït.