Salvapantalles de estats units

Estats units en el seu equip

Salvapantalles animados de estats units

31 salvapantalles gratuïts de estats units per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 79.725 vegades. Descarrega els screensavers de estats units que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Estats Units d'Amèrica és el país més important del món, és líder en el desenvolupament econòmic, polític i cultural. Tothom té moltes referències a aquest país, que controlen l'entreteniment, amb la sèrie de televisió i pel · lícules que han fet que sigui molt reconeixible tot sobre ells. Aquest país està format per 48 estats ia Washington DC, la capital del districte. Compta amb la major economia nacional del món. La bandera dels Estats Units, va trucar a les barres i estrelles és un símbol de fama mundial, sent la bandera més popular del món.

Salvapantalles de Estats Units

Screensavers de estats units

Salvapantalles gratuïts de estats units

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Salvapantalles d'Amèrica per als amants d'aquest gran país, el poder polític i econòmic mundial. També es coneix com els Estats Units, EUA o EUA o genèricament Americana. EUA Estats Units d'Amèrica. Símbols nacionals i les tradicions americanes, ja que el 4 juliol festa nacional, la seva bandera, l'àguila, el president dels Estats Units, la Casa Blanca, etc. El patriotisme dels Estats Units d'Amèrica, ja que són un país que estima els seus símbols i els nord-americans culturals i patriòtiques. Els nord-americans tenen emblemes que tots coneixem, com l'Estàtua de la Llibertat, Washington, Nova York, Manhattan, Los Angeles, etc. Salvapantalles patriòtics. És molt militarista, pel que tenim en la nostra col · lecció d'arxius relacionats amb l'exèrcit i les forces armades. Viatjar és una forma per les seves grans rutes per carretera i les companyies aèries, és molt famosa Ruta 66 que passa pel costat del país a un altre. Les ciutats nord-americanes més poblades són: Nova York, Los Angeles, Chicago, Houston, Philadelphia, Phoenix, Sant Antoni, Sant Diego, Dallas, San Jose, Jacksonville, Indianapolis, San Francisco, Austin, Columbus i altres. La població total supera els 300 milions.