4 juliol

Salvapantalles de estats units : 4 juliol

Salvapantalles de 4 juliol

Salvapantalles animat de 4 juliol

Salvapantalles de 4 Juliol
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

El protector de pantalla perfecte per celebrar el 4 de juliol! Amb aquesta animació, en què es veu la silueta de l'estàtua de la llibertat entre els nombrosos focs artificials, pot protegir la pantalla de l'ordinador, mentre que una molt patriòtic celebren el 4 de juliol, Dia de la Independència. En el fons es pot veure les barres i estrelles que componen la bandera dels Estats Units d'Amèrica que s'agita entre la llum, i al costat del text de la quarta d'or juliol tindrà un emocionant estalvi de pantalla totalment gratuït. Per donar al seu equip un toc festiu amb aquesta festa nacional dels EUA, instal aquest estalvi de pantalla a l'ordinador i es commemora la signatura de la Declaració d'Independència el 1776 adornar el seu monitor de l'ordinador.

Com a commemoració de la signatura dels Estats Units d'Amèrica Declaració d'Independència el 1776, a Amèrica del Nord celebra una festa nacional el 4 de juliol a la que van organitzar moltes de les activitats festives per commemorar aquesta fita. En aquesta carta, els principis bàsics es van proclamar, amb drets i deures dels ciutadans i governants, i els Estats Units es va independitzar de l'Imperi Britànic que donaria lloc a la seva nació. Pel poble nord-americà aquest fet bàsic és un esdeveniment que va marcar l'origen del seu país, pel que és una data important que se celebra a gran estil. Per unir-se a la celebració, el ​​4 de juliol de pantalla és una forma molt convenient afegir festiva de caràcter informàtic que respira en aquesta data per a qualsevol ciutat d'Estats Units. El document original de la Declaració de la Independència a l'Arxiu Nacional dels Estats Units. Alguns esdeveniments organitzats per a l'ocasió són els jocs de beisbol, l'esport rei a Amèrica del Nord, alguns concerts de música, o de diferents carreres de cotxes, com un esdeveniment de NASCAR. Gaudiu de 4 de juliol amb el nostre protector de pantalla gratuït increïble amb l'Estàtua de la Llibertat i la gran quantitat de jocs artificials.. Descarrega el salvapantalles de 4 Juliol fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Estats Units, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Estats Units, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 14 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 3 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-07-04 13:07:00, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Estats Units. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat 4 Juliol de Estats Units per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
3

Classificació basada en 21 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 14 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 453 vots
Nº 403 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 6869 vegades

La bandera dels EUA té tretze barres horitzontals, set suplents vermell, blanc-sis. També compta amb un rectangle blau a la part superior esquerra amb cinquanta i blanca de cinc puntes de l'estrella. Les barres representen les tretze colònies primer que es van separar d'Anglaterra i estels blancs als cinquanta estats que componen els Estats Units avui en dia. Salvapantalles d'una icona del patriotisme americà: la seva bandera. Que tot el país tenen a casa, al seu cotxe o el va posar la roba, és un gran símbol per a ells. Bandera americana animat.

6
6 de 10 - 9 vots
Nº 1420 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2110 vegades

Salvapantalles de la marina. La marina dels Estats Units (USN) és la branca de la guerra de servei naval dels Estats Units Forces Armades i un dels set serveis uniformats dels Estats Units. La Marina dels EUA és el més gran al món, i el seu tonatge de la flota la batalla és més gran que la dels pròxims 13 grans armades combinades. En aquest estalvi de pantalla gratuït que vostè pot veure l'àguila i l'àncora.