Bandera de les estrelles americanes

Salvapantalles de estats units : bandera de les estrelles americanes

Salvapantalles de bandera de les estrelles americanes

Salvapantalles animat de bandera de les estrelles americanes

Salvapantalles de Bandera de les estrelles americanes
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

La bandera dels Estats Units consisteix en barres de colors vermell i blanc i una mica de blau amb estrelles blanques. En aquest estalvi de pantalla que tenim una animació que mou les barres i les estrelles es mouen per davant a la fila, amb una animació molt patriòtic. Si et fixes bé en el fons es pot veure la bandera dels EUA agitant lentament. La bandera dels EUA es caracteritza per les barres i estrelles, i els motius són símbols de patriotisme americà. Aquesta és una forma fàcil i gratuïta per mostrar el seu patriotisme per la bandera americana!

Estrelles de la bandera americana estalvi de pantalla. Sent el teu esperit patriòtic en l'equip que té el protector de pantalla a la bandera del teu país al fons mentre que les estrelles de la bandera de vol de la pantalla com un símbol de la llibertat representada per la bandera dels Estats Units. No pot faltar a la teva col lecció de protectors de pantalla estrelles americà bandera nacional.. Descarrega el salvapantalles de Bandera de les estrelles americanes fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Estats Units, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Estats Units, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 54 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-07 09:05:03, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Estats Units. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Bandera de les estrelles americanes de Estats Units per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 1218 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 54 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 5 vots
Nº 1132 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2750 vegades

Salvapantalles de dipòsit d'Exèrcit dels EUA. Un exèrcit en el sentit més ampli, és la branca militar amb base a terra, centres d'assistència tècnica o de servei militar d'una nació o estat. També pot incloure altres branques de l'exèrcit com ara la força aèria a través de mitjans de l'aviació del Cos. En aquest estalvi de pantalla gratuït que vostè pot veure un tanc en 3D de l'Exèrcit dels EUA.

7
7 de 10 - 81 vots
Nº 635 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4063 vegades

Aquest protector de pantalla és un resum d'imatges de tota la fauna d'Amèrica. Els animals es mostra a la galeria són les més comuns en els Estats Units i en tot, i aquests inclouen llops, ants, àguiles majestuoses, i porta pesat. Tots els animals preciosos en aquest estalvi de pantalla gratuït de la vida silvestre d'Amèrica del Nord.