Colons

Salvapantalles de estats units : colons

Salvapantalles de colons

Salvapantalles animat de colons

Salvapantalles de Colons
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Siéntase com un colon real amb aquest estalvi de pantalla d'una expedició! En aquesta animació 3D es pot veure com alguns exploradors aventurers estan descobrint nous llocs. Per fer-ho, ells solquen els rius i llacs en una canoa amb rems. El líder dels colons de l'expedició es troba a la proa de la canoa, que és la part davantera, i està mirant l'horitzó. Darrere d'ell són un remant dels seus homes de confiança i una dona índia americana nativa que els guia a través dels nous llocs que es descobreixin. Viu les aventures amb els colons salvapantalles americà!

Els primers pobladors d'Amèrica van proposar investigar el vast territori ocupat pels actuals Estats Units d'Amèrica, encara que la seva distribució no va ser així en l'actualitat. Quan es va formar el gran país, nous territoris van ser descoberts per les expedicions. Una molt famosa expedició va ser l'expedició de Lewis i Clark entre 1804 i 1806, dirigit per William Clark i Meriwether Lewis, que va viatjar per terra des del nord d'Amèrica del Nord, arribant a l'Oceà Pacífic, i després va tornar a mostrar els seus resultats. Els primers nadius americans van ser els que originalment ocupaven el territori, les nacions indígenes es dedicaven a la pesca, la caça o l'agricultura. Ells eren els que coneixien la terra a la perfecció, i molts d'ells serveixen de guia per a les primeres expedicions. L'esperit aventurer de l'home guiant colons per descobrir nous territoris i descobrir el que hi ha més enllà de l'horitzó. Gràcies a aquest desig de conèixer noves terres van ser descoberts els territoris d'Estats Units amb grans expedicions que duraven molt de temps, a causa dels recursos limitats de l'època colonial.. Descarrega el salvapantalles de Colons fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Estats Units, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Estats Units, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 17 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-08-07 09:08:07, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Estats Units. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Colons de Estats Units per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 63 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 17 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 5 vots
Nº 747 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3841 vegades

Partit de futbol entre els diferents equips dels Estats Units d'Amèrica, com els equips de Kansas City, Indianapolis, Nova Anglaterra i Oakland. Els jugadors estan vestits amb els uniformes de cada equip i podem veure imatges de com acaba el joc aquest esport d'equip, que és el més popular en els Estats Units.

6
6 de 10 - 232 vots
Nº 527 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 5081 vegades

La bandera dels Estats Units va ser adoptada el 14 de juny de 1777. Als Estats Units, la bandera nacional nord-americana és coneguda com The Star-Spangled Banner ("la bandera de les estrelles centellejants"). Els fundadors de la nació van acordar que tindria 13 franges vermelles i blanques distribuïdes de forma alterna, en representació de les Tretze Colònies britàniques que van proclamar la seva independència el 1776, i 13 estrelles blanques sobre fons blau, que representen la seva fusió en una sola unió.