Estrelles de la bandera americana de les barres i

Salvapantalles de estats units : estrelles de la bandera americana de les barres i

Salvapantalles de estrelles de la bandera americana de les barres i

Salvapantalles animat de estrelles de la bandera americana de les barres i

Salvapantalles de Estrelles de la bandera americana de les barres i
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Bandera animada dels Estats Units. La bandera americana es diu

Stars and Stripes és el sobrenom per a la Bandera dels Estats Units d'Amèrica. El símbol nacional té tretze franges horitzontals d'igual grandària, set vermell i blanc de sis altern. Hi ha un rectangle blau en l'esquerra cinquanta estrelles de cinc puntes blanques superiors. Les barres de la bandera representen les tretze colònies originals que es van independitzar del Regne Unit per formar l'origen del país i les estrelles, cinquanta estats actualment conformen el país. La bandera dels Estats Units ha estat modificada 26 vegades.. Descarrega el salvapantalles de Estrelles de la bandera americana de les barres i fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Estats Units, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Estats Units, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2015-09-14 10:09:10, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Estats Units. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Estrelles de la bandera americana de les barres i de Estats Units per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 28 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 5 vots
Nº 1132 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2750 vegades

Salvapantalles de dipòsit d'Exèrcit dels EUA. Un exèrcit en el sentit més ampli, és la branca militar amb base a terra, centres d'assistència tècnica o de servei militar d'una nació o estat. També pot incloure altres branques de l'exèrcit com ara la força aèria a través de mitjans de l'aviació del Cos. En aquest estalvi de pantalla gratuït que vostè pot veure un tanc en 3D de l'Exèrcit dels EUA.

8
8 de 10 - 7 vots
Nº 1125 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2628 vegades

Salvapantalles d'un vaquer que munta un toro mecànic, també conegut com un toro de volta o de cavall salvatge. Aquesta és una màquina que reprodueix la sensació de muntar a cavall un animal de trossejament, com un bou de volta o un cavall. En general s'alimenta per un motor elèctric de velocitat variable. Sòl encoixinat sovint s'instal · la al voltant de l'equip per tal d'evitar lesions als expulsats de la mateixa.