Illa de la Llibertat

Salvapantalles de estats units : Illa de la Llibertat

Salvapantalles de Illa de la Llibertat

Salvapantalles animat de Illa de la Llibertat

Salvapantalles de Illa de la Llibertat
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

El cor de la ciutat de Nova York a finals d'Illa de la Llibertat, l'Illa de la Llibertat, on l'Estàtua de la Llibertat. Aquesta petita illa està situada al sud de Manhattan i és des de l'extrem sud, el Parc Battery. Hi ha un ferri que va de Nova York a l'illa, on milions de visitants cada any visiten la famosa estàtua que dóna nom a l'illa.

Illa de la Llibertat és una petita illa al sud de Manhattan, a Nova York, als Estats Units, on l'Estàtua de la Llibertat, que dóna nom a l'illa. És una illa on milions de turistes cada any accedeix per ferri des de la ciutat per veure l'estàtua de prop. Compta amb un centre de visitants i les botigues i restaurants per als turistes.. Descarrega el salvapantalles de Illa de la Llibertat fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Estats Units, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Estats Units, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 9 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 4 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-12-12 16:12:41, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Estats Units. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Illa de la Llibertat de Estats Units per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
4

Classificació basada en 42 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 9 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 453 vots
Nº 403 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 6869 vegades

La bandera dels EUA té tretze barres horitzontals, set suplents vermell, blanc-sis. També compta amb un rectangle blau a la part superior esquerra amb cinquanta i blanca de cinc puntes de l'estrella. Les barres representen les tretze colònies primer que es van separar d'Anglaterra i estels blancs als cinquanta estats que componen els Estats Units avui en dia. Salvapantalles d'una icona del patriotisme americà: la seva bandera. Que tot el país tenen a casa, al seu cotxe o el va posar la roba, és un gran símbol per a ells. Bandera americana animat.

5
5 de 10 - 12 vots
Nº 905 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4175 vegades

Salvapantalles de la Infanteria de Marina. Un infant de marina és un membre d'una força que s'especialitza en operacions expedicionàries, encara que no són tan bons com els Rangers de l'Exèrcit dels EUA, com ara assalt amfibi i l'ocupació. Tradicionalment, els marines tenen forts vincles amb la marina del país. Si t'agrada la Infanteria de Marina, descarregar de forma gratuïta aquest estalvi de pantalla.