Presidents ball

Salvapantalles de estats units : presidents ball

Salvapantalles de presidents ball

Salvapantalles animat de presidents ball

Salvapantalles de presidents ball
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Qui són aquests presidents tan covards? Per als que estan representats a la Muntanya Rushmore National Memorial, George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt i Abraham Lincoln. Aquests quatre presidents apareixen ballant en el mateix ordre en què apareixen en la Muntanya Rushmore, però amb un fons d'una bandera americana onejant en representació de la llibertat. Presidents nord-americans ballen una mena de can-can d'una vegada. Certament, un estalvi de pantalla molt patriòtic per als més nostàlgics dels expresidents que van marcar la història d'Amèrica.

Aquest estalvi de pantalla s'inspira en la Muntanya Rushmore, un monument nacional, una escultura tallada en una muntanya de granit situada a Dakota del Sud. Presidents que representen els 150 anys d'història dels Estats Units. Cada cap és d'uns 18 metres d'altura, és realment impressionant i el treball és exquisit. Mont Rushmore ha aparegut en moltes pel·lícules, el més famós pot ser, Superman II, Mars Attack o The Quest, El diari secret.. Descarrega el salvapantalles de presidents ball fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Estats Units, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Estats Units, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 10 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2015-05-19 15:05:05, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Estats Units. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat presidents ball de Estats Units per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 21 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 10 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 12 vots
Nº 1666 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1540 vegades

El Cos de Marines dels Estats Units és una divisió de l'exèrcit en aquest país que se centra en les operacions que es realitzen en aigües profundes del mar. El símbol de l'àguila en el globus de la terra i l'ancoratge són l'emblema d'aquesta branca de les forces armades dels Estats Units. En el fons es pot veure passar les lletres USMC, que és l'abreviatura oficial per a aquest destacament militar. La bandera dels Estats Units vola suaument com a teló de fons d'aquesta escena patriòtica.

7
7 de 10 - 174 vots
Nº 647 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3746 vegades

La bandera dels Estats Units consisteix en barres de colors vermell i blanc i una mica de blau amb estrelles blanques. En aquest estalvi de pantalla que tenim una animació que mou les barres i les estrelles es mouen per davant a la fila, amb una animació molt patriòtic. Si et fixes bé en el fons es pot veure la bandera dels EUA agitant lentament. La bandera dels EUA es caracteritza per les barres i estrelles, i els motius són símbols de patriotisme americà. Aquesta és una forma fàcil i gratuïta per mostrar el seu patriotisme per la bandera americana!