Infanteria de marina

Salvapantalles de estats units : infanteria de marina

Salvapantalles de infanteria de marina

Salvapantalles animat de infanteria de marina

Salvapantalles de Infanteria de Marina
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

El Cos de Marines dels Estats Units és una divisió de l'exèrcit en aquest país que se centra en les operacions que es realitzen en aigües profundes del mar. El símbol de l'àguila en el globus de la terra i l'ancoratge són l'emblema d'aquesta branca de les forces armades dels Estats Units. En el fons es pot veure passar les lletres USMC, que és l'abreviatura oficial per a aquest destacament militar. La bandera dels Estats Units vola suaument com a teló de fons d'aquesta escena patriòtica.

El cos-nord-americans marines compta amb més de 200.000 efectius militars que es troben en servei actiu i és un nombre que està creixent lentament. No obstant això, és una de les branques més petites de l'exèrcit d'Estats Units. Són soldats especialitzats en operacions navals i vaixells de guerra en general de dotació o submarins dels militars nord-americans. Els infants de marina d'estar preparats per a qualsevol situació de perill, i també ha de tenir coneixement de les operacions en terra, perquè moltes vegades les seves funcions són amfibis (que opera en i fora de l'aigua). Els membres d'aquest organisme de defensa són molt apreciats al seu país, ja que es consideren grans herois i patriotes que lluiten pel seu país.. Descarrega el salvapantalles de Infanteria de Marina fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Estats Units, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Estats Units, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 20 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2015-02-02 12:02:40, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Estats Units. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Infanteria de Marina de Estats Units per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 84 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 20 vegades
TORNAR
9
9 de 10 - 5 vots
Nº 1395 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2337 vegades

Salvapantalles de militar. En aquest estalvi de pantalla es pot veure un soldat de l'Exèrcit dels EUA inspeccionant el terreny amb cautela. Aquest estalvi de pantalla 3D té un passeig militar nord-americà als carrers d'una ciutat. Un exèrcit és una organització autoritzada per la societat en general a utilitzar la força letal, en general, incloent l'ús de les armes, en la defensa del seu país mitjançant la lluita contra les amenaces reals o percebudes.

6
6 de 10 - 8 vots
Nº 1046 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2909 vegades

Col·lecció d'imatges animades de l'Estat d'Alabama, un estat del sud dels Estats Units d'Amèrica. Una destinació turística conegut pel seu bon clima, que es troba a la regió sud del país. La capital és la ciutat de Montgomery. En aquesta animada col·lecció d'imatges lliures que vostè pot veure les fotografies de Mount Whitney, el Capitoli d'Alabama, Huntsville City o Orange Beach. El més conegut d'aquest estat i els llocs web més visitats. Una destinació per a un viatge que vostè pot començar el seu monitor.