Salvapantalles de fantasia

Fantasia en el seu equip

Salvapantalles animados de fantasia

37 salvapantalles gratuïts de fantasia per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 93.090 vegades. Descarrega els screensavers de fantasia que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Creus en la màgia? T'agraden els contes de fades? En aquesta categoria trobareu els millors salvapantalles mitologia, animals fantàstics, criatures mitològiques i criatures increïbles. Tots els personatges de la mitologia i les llegendes com les fades, mags, les bruixes, dracs, follets i altres éssers màgics. Animals fantàstics com unicorns i Pegàs, nascut de la imaginació humana. En aquesta categoria trobareu els millors protectors de pantalla de la fantasia, la mitologia, animals fantàstics i criatures increïbles, sobretot en pantalla gratuït. Si t'agrada la fantasia, criatures de pantalla, navegar per aquesta categoria i descobrir-los.

Salvapantalles de Fantasia

Screensavers de fantasia

Salvapantalles gratuïts de fantasia

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Els éssers humans tenen llegendes màgiques d'omplir el món, creiem en els éssers màgics que viuen als boscos, al mar o al cel. Hem de creure que la màgia i la fantasia en el món, així que tenim animals fantàstics i altres éssers que fins i tot la religió. Les coses que no es poden explicar donem un toc de misticisme amb la creença en éssers sobrenaturals i fantàstics. Si t'agraden els screensavers de criatures fantàstiques, navegant aquesta categoria i veure les criatures més fantàstiques. Totes les cultures tenen les seves llegendes i històries, cada poble tenia els seus personatges llegendaris els va omplir de por o esperança. Éssers que viuen als boscos, a les muntanyes o en coves, ens donen la màgia de la natura i el món que ens envolta. Els poders sobrenaturals o màgics de les bruixes, els mags i bruixes que ens espanten, però també tenen el seu encant i les històries d'aquestes persones tenen molt original. La fantasia és un gènere de la ficció que habitualment utilitza fenòmens sobrenaturals màgia i altres. Les històries ens ajuden a entendre el món i donar ensenyaments i l'educació tendeixen a veure el món o ensenyaments morals. Tindrà lloc en mons imaginaris on màgia i criatures màgiques són comuns.