Salvapantalles de festes

Festes en el seu equip

Salvapantalles animados de festes

42 salvapantalles gratuïts de festes per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 107.897 vegades. Descarrega els screensavers de festes que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Durant tot l'any tenim tot un calendari de festes, esdeveniments socials que ens ajuden a relacionar-nos amb els altres, o ens dóna un descans del treball. Tenim moltes classes de lloguer dia a l'any, les festes nacionals, que se celebren a tot el país, quan tot el país celebra el dia com el Dia de la Independència o similar. Festes de la família són els que es dediquen als membres de la família, com el Dia del Pare o el Dia de la Mare. Les festes religioses dedicades a Déu.

Salvapantalles de Festes

Screensavers de festes

Salvapantalles gratuïts de festes

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Celebracions com rituals socials, que ens ajuden a relacionar-nos amb els altres, ja sigui en la família, a la nostra ciutat i al nostre país. Celebració d'esdeveniments o esdeveniments especials, com dies festius nacionals o religiosos dedicada al nostre Déu o els sants. La família és la pedra angular de la nostra societat, la més important en conjunt, així que hem de celebrar i tenim diverses vegades en l'any dedicat a ells. Les celebracions són les dedicades als sants de la nostra ciutat. Ecologia ha pres molt important i ara tenim dies especials en l'any que es dediquen a cuidar el medi ambient, per a la consciència de tots sobre quina és la situació al planeta. Aniversari és la festa més important de cada persona en l'any, ja que marca el naixement i que un any més, ens donen regals i tenen un pastís. Commemoracions. Cada país té les seves pròpies celebracions nacionals. Hi ha països la celebració mundial s'ha convertit en el dia de St Patrick, que des que Irlanda ha arribat a tothom o l'Oktoberfest d'Alemanya.