Cristiano Ronaldo

Salvapantalles de football : Cristiano Ronaldo

Salvapantalles de Cristiano Ronaldo

Salvapantalles animat de Cristiano Ronaldo

Salvapantalles de Cristiano Ronaldo
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest jove futbolista portuguès apareix en aquest estalvi de pantalla que porta l'uniforme del Reial Madrid CF, on és conegut com CR7 pel nombre de dorsal en aquest equip. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro convertir joc molt popular com a extrem al Reial Madrid i és un dels majors golejadors de la història d'aquest equip de futbol. També ha fet grans èxits en els partits que ha jugat amb la Selecció Nacional de Portugal. C. Ronaldo va causar furor per ser el traspàs més car de la història del futbol, i ha guanyat nombrosos premis i honors durant la seva carrera.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro va néixer a Funchal, la capital de l'illa portuguesa de Madeira, el 5 de febrer de 1985. Començar la seva carrera en el món del futbol professional a l'Sporting C. Portugal, un equip de Lisboa. Més tard es va signar pel Manchester United FC i estava en l'equip on es va establir com un dels millors jugadors del món. En aquest equip s'utilitzarà el número 7, que pertanyia a l'anterior capità, David Beckham. Per ser transferit al Reial Madrid, Manchester va acceptar la quantitat de milions? 80, convertint-se en el traspàs més car de la història del futbol fins ara. Un cop més, es va tornar per mirar el número 7, aquesta vegada heretat de l'ex capità R. Madrid Raúl González. Des de 2009, C. Ronaldo porta l'uniforme de l' equip espanyol blanc, que ha guanyat títols importants a tot el món. Personalment, Cristiano ha aconseguit alguns premis, entre ells el Botí d'Or i la Pilota d'Or? Or. CR7 avui continua aconseguint victòries gràcies al bon treball en equip i les seves habilitats individuals com un jugador de futbol.. Descarrega el salvapantalles de Cristiano Ronaldo fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 14 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 9 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2014-05-27 10:05:14, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Cristiano Ronaldo de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
9

Classificació basada en 189 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 14 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 8 vots
Nº 1040 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2521 vegades

La selecció de futbol de Corea del Sud representa a Corea del Sud a les competicions internacionals de futbol. És controlada per la Associació Sud-Coreana de Futbol.

7
7 de 10 - 39 vots
Nº 958 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3208 vegades

La Selecció de futbol de Costa Rica és l'equip representatiu del país a les competicions oficials. La seva organització està a càrrec de la Federación Costarricense de Fútbol, pertanyent a la CONCACAF.