Fuleco Brasil 2014

Salvapantalles de football : Fuleco Brasil 2014

Salvapantalles de Fuleco Brasil 2014

Salvapantalles animat de Fuleco Brasil 2014

Salvapantalles de Fuleco Brasil 2014
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Saps Fuleco, la simpàtica mascota de la Copa Mundial del Brasil 2014? Aquest divertit personatge apareix sostenint una pilota de futbol al costat de Brasil 2014 logo, que és la ciutat on es celebrarà el Mundial de 2014. Com es pot veure, es tracta d'una acolorida animació que protegirà la seva pantalla. L'animal que es basa Fuleco és Tolypeutes tricinctus, més conegut com tres bandes armadillo. El seu nom combina les paraules portugueses ”futbol” (futbol) i ”ecologia ” (ecologia). Per decidir el seu nom es va realitzar una votació descartant altres propostes com Amijubi o Zuzeco.

La Copa del Món de 2014 se celebrarà al Brasil, i Fuleco és la mascota oficial d'aquest gran esdeveniment esportiu. El 2004, la FIFA va triar a Amèrica del Sud a un dels seus països de fora de la seu de la competició de futbol més important. Encara que al principi molts països africans estaven interessats, el fet és que només Colòmbia i Brasil van presentar les seves candidatures oficialment, sent aquest últim triat. La mascota d'aquest esdeveniment ha estat dissenyat per l'empresa de disseny 100%, i està destinat a donar una personalitat juvenil i modern, però també responsable. Fuleco dóna suport a la ecologia, ja que pertany a una espècie animal endèmica al Brasil, i també promou l'alimentació sana i l'esport. L'objectiu és apropar al públic una sèrie de connotacions positives i utilitzar la seva influència per augmentar la consciència sobre les bones pràctiques tant en la vida i en l'esport.. Descarrega el salvapantalles de Fuleco Brasil 2014 fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 16 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2014-05-13 09:05:46, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Fuleco Brasil 2014 de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 168 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 16 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 13 vots
Nº 1553 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2079 vegades

Feyenoord Rotterdam, o simplement anomenat Feyenoord, és el club de futbol més famós de la ciutat de Rotterdam, als Països Baixos. Feyenoord va ser fundat el 1908 i juga a la primera divisió de l'Eredivisie. L'estadi on juga el Feyenoord és el Stadion Feijenoord, inaugurat el 1930, i té una capacitat per a 51.577 espectadors.

7
7 de 10 - 2 vots
Nº 1729 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1609 vegades

FC Spartak Moscou és un club de futbol de Moscou, capital de Rússia. És el club més popular a Rússia. El club va ser fundat el 1922 i juga a l'Estadi Olímpic Luzhniki. Actualment juga en la Lliga Premier de Rússia. És el club més seguit de Rússia i Europa de l'Est i va ser considerat l'equip del poble. El seu vestit és de color blanc i vermell.