Olympique de Marsella

Salvapantalles de football : Olympique de Marsella

Salvapantalles de Olympique de Marsella

Salvapantalles animat de Olympique de Marsella

Salvapantalles de Olympique de Marsella
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Olympique de Marsella és un club de futbol de la ciutat de Marsella, a França. Va ser fundat el 1899 i juga en la Lligui 1 francesa. L'estadi és el joc Stade Vélodrome des de 1938 amb una capacitat de 60.031 persones. Té aquest nom perquè abans de jugar futbol allotjats proves ciclistes.

Olympique de Marsella equip de futbol és la ciutat de Marsella, a França. Uniforme: Samarreta blanca amb mànigues blaves, blanques amb ratlles blaves, pantalons blancs amb ratlles blaus, mitjanes blaves amb dues franges blanques. Alternativa d'uniforme: camisa blava amb coll blau, blanca i pantalons vermells, blaus amb blanques bandes blaves en els laterals, mitjanes blaves amb una franja blava.. Descarrega el salvapantalles de Olympique de Marsella fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 7 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 9 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-09-12 08:09:32, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Olympique de Marsella de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
9

Classificació basada en 35 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 7 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 84 vots
Nº 847 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3083 vegades

Salvapantalles de la Selecció de futbol d'Equador, participant a la Copa del Món. Anime al seu equip mitjançant la instal lació a la seva pantalla d'ordinador de l'Equador, per competir a la final i guanyar el trofeu. Augmentar el nombre de descàrregues i mostrar al món només perquè la selecció d'Equador és el millor, i que va a guanyar la competició. La Tri és l'equip equatorià i és el millor!

6
6 de 10 - 152 vots
Nº 768 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2982 vegades

La selecció de futbol d'Alemanya representa a Alemanya a les competicions internacionals de futbol. És controlada per la Federació Alemanya de Futbol. Començà a competir el 1908, tot i que, entre 1899 i 1901, diversos combinats alemanys havien disputat partits. El primer partit oficial fou el 5 d'abril de 1908 a Basilea i amb derrota enfront Suïssa per 5 a 3. Després de la Segona Guerra Mundial l'equip alemany fou prohibit de participar en competicions internacionals com a càstig per la guerra. Quan finalment fou readmès als anys 50 el futbol alemany restà dividit en diverses seleccions. Entre 1950 i 1990 existí també la Selecció de futbol d'Alemanya Oriental a la República Democràtica Alemanya. A més, entre 1947 i 1956 existí la selecció del Saarland, que finalment s'uní a l'equip de l'Alemanya Occidental.