Selecció de futbol de Ghana

Salvapantalles de football : Selecció de futbol de Ghana

Salvapantalles de Selecció de futbol de Ghana

Salvapantalles animat de Selecció de futbol de Ghana

Salvapantalles de Selecció de futbol de Ghana
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

És vostè un fan de l'equip de futbol de Ghana? Aquesta animació et porta a un smiley que porta el primer kit de Ghana. El jugador ghanès està saludant als seus fans. En els seus peus veiem una bola blanca i negre i després de la seva esquena és la bandera nacional del país de Ghana. El fons és de color groc i blanc, i està plena de siluetes de les pilotes de futbol. Si t'agrada la FIFA i vols guanyar l'equip de Ghana, vostè pot posar aquest estalvi de pantalla del monitor per encoratjar-los a guanyar.

Equip nacional de Ghana representa al seu país en diverses competicions de futbol com la Copa del Món (FIFA) i la Confederació Africana de Futbol (CAF). La primera equipació és de color blanc i la segona equipació és de color vermell. La bandera del país es divideix en tres franges horitzontals (vermell, groc i verd) i al centre és un negre estel de cinc puntes. Si t'agrada el futbol i vostè és un fan de Ghana, es pot descarregar aquest estalvi de pantalla d'un futbolista ghanès.. Descarrega el salvapantalles de Selecció de futbol de Ghana fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 42 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-13 13:05:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Selecció de futbol de Ghana de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 161 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 42 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 99 vots
Nº 863 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3268 vegades

La selecció de futbol de Paraguai representa a Paraguai a les competicions internacionals de futbol. És controlada per la Associació Paraguaiana de Futbol. L'actual seleccionador i des de febrer del 2007 és l'argentí Gerardo Martino.

8
8 de 10 - 190 vots
Nº 703 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3937 vegades

La Selecció de futbol de Polònia és l'equip representatiu del país en les competicions oficials. La seva organització està a càrrec de l'Associació Polonesa de Futbol (en polonès: Polski Związek Piłki Nożnej), pertanyent a la UEFA. La selecció polonesa de futbol va tenir una època daurada entre les dècades de 1970 i 1980, quan va arribar fins el tercer lloc en la Copa del Món 1974 i en la de 1982, a més d'una respectable cinquena posició en 1978. No obstant això, en els últims anys no ha tingut actuacions destacades. Si bé es va classificar a les Copes del Món 2002 i 2006, va tenir una dolenta actuació en ambdues, i no va aconseguir classificar-se per a l'Eurocopa 2004.