Selecció de futbol de Japó

Salvapantalles de football : Selecció de futbol de Japó

Salvapantalles de Selecció de futbol de Japó

Salvapantalles animat de Selecció de futbol de Japó

Salvapantalles de Selecció de futbol de Japó
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

L'equip de futbol del Japó és un equip que participa a la Copa del Món en representació del seu país. També són coneguts com samurai blau o nipó Daihyo. En aquesta animació podem veure un emoticon del jugador japonès onejant al costat d'una pilota de futbol i la bandera del seu país. El vesteixen en primer kit de Japó. El fons és vermell i blanc que representen a aquest país. Si ets un fan d'aquest equip i vol donar-li suport, col·locar aquest estalvi de pantalla a la pantalla d'un jugador de futbol japonès.

Equip de futbol que representa al Japó són blaus samurai. Aquest equip està format per jugadors japonesos que representen al seu país des de 1921 seu primer kit es compon d'una camisa blava amb petites ratlles blanques, pantalons blancs o blau i mitjanes blaves. El seu segon kit és de color groc. A més de competir a la federació internacional de futbol associació (FIFA), l'equip també competeix en la Confederació Asiàtica de Futbol.. Descarrega el salvapantalles de Selecció de futbol de Japó fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 43 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-13 15:05:07, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Selecció de futbol de Japó de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 210 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 43 vegades
TORNAR
9
9 de 10 - 5 vots
Nº 1592 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2353 vegades

Aquesta jove té un gran futbolista habilitat amb la pilota. La noia està donant tocs de la pilota sense deixar-la caure. Cada vegada que el futbol femení té més rellevància, i moltes jugadores han demostrat una gran habilitat amb la pilota. En aquest estalvi de pantalla 3D que podem veure les tècniques de futbol femení, una nena jugant a futbol. El futbol femení és un dels pocs esports en aquest gènere que tenen lligues professionals. Si, com nosaltres estem a favor de l'esport femení segueix creixent, uneix-te suport amb aquest estalvi de pantalla gratuït.

8
8 de 10 - 2 vots
Nº 1733 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1385 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït és de Helsingborgs IF, un equip de futbol escocès en Skåne que juga a la Allsvenskan. Els clubs de futbol Helsingborgs IF va ser fundada l'any 1907, i la seva seu és l'Estadi Olímpic de Helsingborg. Entre els seus títols més recents són la Copa de Suècia de 2010 i la lliga Allsvenskan de 2011. Ser un fan dels Helsingborgs IF i compartir aquest estalvi de pantalla en les diferents xarxes socials!