Selecció de futbol de Suècia

Salvapantalles de football : Selecció de futbol de Suècia

Salvapantalles de Selecció de futbol de Suècia

Salvapantalles animat de Selecció de futbol de Suècia

Salvapantalles de Selecció de futbol de Suècia
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest estalvi de pantalla està dedicat a la selecció sueca, amb una bonica somrient saludant als seus fans. Aquest personatge està vestit amb l'uniforme principal de l'equip, que compon una samarreta groga, pantalons blaus i mitjanes grogues, com la camisa. El seu equip lluny és totalment de color blau marí, amb alguns detalls en groc. Darrere d'aquest jugador de futbol que veiem la bandera sueca, que és de color blau amb una creu groga, els colors que envolten tota l'escena de la selecció nacional de Suècia.

La primera vegada quan la selecció nacional de Suècia va jugar va ser contra Noruega el 12 de juliol 1908 de la FIFA va assignar el SWE codi a aquest equip de la Federació Sueca de Futbol. L'equip suec té diversos sobrenoms com Blågult (blau i groc), l'equip de Das (l'equip) o Wunderteam (el gran equip), i són un molt estimat i recolzat pels seus aficionats i seguidors de l'equip.. Descarrega el salvapantalles de Selecció de futbol de Suècia fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 44 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-14 09:05:14, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Selecció de futbol de Suècia de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 203 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 44 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 2 vots
Nº 1718 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1529 vegades

Protector de pantalla gratuït del Malmö FF, oficialment anomenat Fotbollförening Malmö, que és un equip de la lliga Allsvenskan. És un equip suec el estadi és l'estadi Swedbank, a la ciutat de Malmö. L'any 1979 es va jugar la final de la Copa d'Europa, sent l'únic equip suec en el compliment d'ella, tot i que va perdre i es va convertir en campió sub. Si vostè és un fan d'aquest equip, que tots coneixem a través de les xarxes socials!

9
9 de 10 - 12 vots
Nº 1405 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2570 vegades

El Chelsea Football Club, també conegut com Chelsea FC o el Chelsea, és un club de futbol de Londres, Anglaterra. El Chelsea va ser fundat el 1905 i juga a la Lliga Premier. L'estadi de futbol de Stamford Bridge del Chelsea, amb capacitat per a 41.837 espectadors.