Selecció de futbol de Suïssa

Salvapantalles de football : Selecció de futbol de Suïssa

Salvapantalles de Selecció de futbol de Suïssa

Salvapantalles animat de Selecció de futbol de Suïssa

Salvapantalles de Selecció de futbol de Suïssa
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Si vostè és un gran fan de l'equip de futbol de Suïssa, aquesta divertida animació no pot faltar en el teu ordinador. Aquest emoticona està vestit amb l'uniforme principal de l'equip, que consisteix en una camisa vermella i pantalons blancs. Les mitjanes són de color vermell, com la camisa. La bandera suïssa apareix darrere del jugador, que ens saluda amb la mà. El color vermell del fons és el color més representatiu de l'equip de Suïssa, que també són coneguts pel sobrenom de Schweizer Nati.

L'equip nacional de Suïssa, que pertany a l'Associació Suïssa de Futbol, va jugar el seu primer partit en 1905, i va jugar contra França. El seu codi és FIFA IUE. El vermell és un gran insígnia d'aquest equip de futbol, ja que és el color més predominant de la seva bandera, al costat del blanc. La bandera suïssa és una creu blanca sobre un fons vermell. Suïssa, juntament amb Àustria, van ser els amfitrions que van organitzar l'Euro 2008.. Descarrega el salvapantalles de Selecció de futbol de Suïssa fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 52 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-14 09:05:30, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Selecció de futbol de Suïssa de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 210 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 52 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 2 vots
Nº 1726 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1653 vegades

FC Copenhaguen estalvi de pantalla, l'equip de futbol principal de la capital de Dinamarca, Copenhaguen. És un equip que juga a la Superlliga danesa, sent un dels equips més importants. El Futbol Club Kobenhavn va ser fundada l'any 1992, i té com a seu l'estadi Parken, a la ciutat de Copenhaguen (Dinamarca). Comparteix aquest salvapantalles a les xarxes socials amb tots els seus seguidors del FC Copenhaguen que coneixes.

5
5 de 10 - 3 vots
Nº 1760 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1826 vegades

Línia IFK Göteborg estalvi de pantalla, un equip de futbol de la lliga sueca, la Allsvenskan. El Göteborg, l'equip de Göteborg, no juntament amb el FF Malmö, un dels millors equip suec, i un dels millors d'Europa, ja que és l'únic suec a guanyar la UEFA, el 1982. Si vostè és un seguidor de la IFK Göteborg, pot fer clic als botons agrada i compartir-lo en les xarxes socials.