Selecció de futbol de Togo

Salvapantalles de football : Selecció de futbol de Togo

Salvapantalles de Selecció de futbol de Togo

Salvapantalles animat de Selecció de futbol de Togo

Salvapantalles de Selecció de futbol de Togo
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

En aquesta divertida animació podem veure un smiley saludant-nos, vestit amb l'uniforme de la selecció nacional de Togo. L'equip principal es compon d'una samarreta groga, pantalons verds i mitjanes blanques. Actualment el segon uniforme és camisa verda, pantalons blancs i mitjanes vermelles. Darrere del jugador podem veure la bandera de Togo, que conté alguns dels colors que apareixen en l'escena. Si vols donar suport a aquest equip de futbol, no ho dubtis i descarregar aquest estalvi de pantalla.

La selecció nacional de Togo és un equip de futbol que va jugar el seu primer partit en 1966 contra Ghana. Tot i que només ha participat a la copa mundial de 2006 a Alemanya, és un equip que ha estat actiu durant moltes dècades. Els jugadors es coneixien pel sobrenom de Les Eperviers (els esparvers). El codi assignat per la FIFA és TOG, que són les primeres lletres que es diu l'equip del Togo.. Descarrega el salvapantalles de Selecció de futbol de Togo fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 49 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-14 09:05:09, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Selecció de futbol de Togo de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 231 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 49 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 7 vots
Nº 1116 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2839 vegades

Smiley d'un jugador de l'equip de futbol de l'Iran saludant els aficionats. Si t'agrada el futbol i ets de l'Iran, ha de descarregar aquest estalvi de pantalla per al teu ordinador. A la foto podem veure a un jugador de futbol iranià vestit amb el seu primer equip amb la bandera que representa al seu país. El fons és de color verd i blanc. Iran primer equip és de color blanc amb algunes ratlles vermelles i verdes, però, el seu segon equip és de color vermell amb ratlles verdes. Suport a aquest equip nacional mitjançant la descàrrega d'aquesta imatge.

7
7 de 10 - 13 vots
Nº 1522 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1872 vegades

L'Associazione Calci Milan, conegut com AC Milà és un club de futbol de la ciutat de Milà, a la regió de Llombardia, Itàlia. L'AC Milà va ser fundat el 1899 i juga en la Sèrie A italiana de calci. L'estadi de futbol on juga és al Giuseppe Meazza, també conegut com San Siro, amb una capacitat de 100.000 espectadors.