Selecció de futbol de Tunísia

Salvapantalles de football : Selecció de futbol de Tunísia

Salvapantalles de Selecció de futbol de Tunísia

Salvapantalles animat de Selecció de futbol de Tunísia

Salvapantalles de Selecció de futbol de Tunísia
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Els seguidors de la selecció nacional de Tunísia no els pot faltar aquest estalvi de pantalla a l'ordinador. Un bonic somrient porta l'uniforme de l'equip principal, que es compon de samarreta, pantalons i mitjanes blanques. El seu segon uniforme és completament vermell. Com es pot veure darrere del jugador, aquests són els colors de la bandera de Tunísia, que té una lluna creixent i l'estrella de cinc puntes a l'interior. També aquests colors omplen tota l'escena per animar l'equip de futbol de Tunísia.

L'equip de futbol de Tunísia és un equip que va debutar contra Algèria el 25 juny 1957 Aquest equip campió de la Copa d'Àfrica 2004 va ser proclamat, quan Tunísia va ser l'organitzador de l'esdeveniment. Aquest equip també anomenat laperas yanzs, i les àguiles de Cartago (Les Aigles de Cartago), perquè són un equip fort i els seus jugadors tenen una gran agilitat.. Descarrega el salvapantalles de Selecció de futbol de Tunísia fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 52 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-14 09:05:19, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Selecció de futbol de Tunísia de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 497 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 52 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 104 vots
Nº 789 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2991 vegades

La selecció de futbol dels Països Baixos representa als Països Baixos a les competicions internacionals de futbol. És controlada per la Reial Associació de Futbol dels Països Baixos (en neerlandès, Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond). S'anomena popularment la Taronja mecànica que va desenvolupar l'anomenat futbol total duran la dècada de 1970 revolucionant el món del futbol amb una nova manera d'entendre'l.

6
6 de 10 - 9 vots
Nº 1600 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1405 vegades

Salvapantalles gratuït de Sport Clube Corinthians Paulista, l'equip de futbol brasiler, també conegut com Timão, de la ciutat de São Paulo. Aquest equip de futbol del Campionat Brasiler de Sèrie A va ser fundada el 1910 per un grup de treballadors que volien entretenir després dels seus torns. Avui dia és un dels millors equips de futbol del Brasil, amb molts grans títols darrere.