Selecció nacional de futbol d'Iran

Salvapantalles de football : Selecció nacional de futbol d'Iran

Salvapantalles de Selecció nacional de futbol d'Iran

Salvapantalles animat de Selecció nacional de futbol d'Iran

Salvapantalles de Selecció nacional de futbol d'Iran
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Smiley d'un jugador de l'equip de futbol de l'Iran saludant els aficionats. Si t'agrada el futbol i ets de l'Iran, ha de descarregar aquest estalvi de pantalla per al teu ordinador. A la foto podem veure a un jugador de futbol iranià vestit amb el seu primer equip amb la bandera que representa al seu país. El fons és de color verd i blanc. Iran primer equip és de color blanc amb algunes ratlles vermelles i verdes, però, el seu segon equip és de color vermell amb ratlles verdes. Suport a aquest equip nacional mitjançant la descàrrega d'aquesta imatge.

L'equip de l'Iran en representació del seu país en les competicions de futbol. També són coneguts com l'Equip Melli i els prínceps de Pèrsia. Els tres colors principals de la bandera del país són de color verd, blanc i vermell, amb un símbol vermell en el centre. Iran és considerat avui com un dels millors equips d'Àsia. Ha guanyat la Copa d'Àsia en tres ocasions (1968, 1972 i 1976). Si ets un fan de la selecció nacional de futbol, aquest estalvi de pantalla d'un jugador iranià va a decorar la pantalla.. Descarrega el salvapantalles de Selecció nacional de futbol d'Iran fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Football, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Football, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 49 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-05-13 13:05:09, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Football. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Selecció nacional de futbol d\'Iran de Football per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 49 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 49 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 33 vots
Nº 830 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3844 vegades

En aquesta divertida animació podem veure un smiley saludant-nos, vestit amb l'uniforme de la selecció nacional de Togo. L'equip principal es compon d'una samarreta groga, pantalons verds i mitjanes blanques. Actualment el segon uniforme és camisa verda, pantalons blancs i mitjanes vermelles. Darrere del jugador podem veure la bandera de Togo, que conté alguns dels colors que apareixen en l'escena. Si vols donar suport a aquest equip de futbol, no ho dubtis i descarregar aquest estalvi de pantalla.

5
5 de 10 - 1 vots
Nº 1754 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1319 vegades

El Lille Olympique Sporting Club Métropole o LOSC és un club de futbol de la ciutat de Lille, a França. Va ser fundat el 1902 i juga en la Lligui 1, a la primera divisió del futbol francès. La seva forma de tocar estadi de futbol és Grand Stade Lille Métropole, amb capacitat per a 50.186 espectadors.