Salvapantalles de Halloween

Halloween en el seu equip

Salvapantalles animados de Halloween

62 salvapantalles gratuïts de Halloween per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 145.285 vegades. Descarrega els screensavers de Halloween que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Festa de Halloween el 31 d'octubre, és la festa de la vigília de Tots Sants (Vespra de Tots Sants) i la nit els morts s'aixequen de les seves tombes i surten als carrers per espantar la gent. Estats Units en la nit del 31 d'octubre. És una festa de disfresses, jocs, joguines, caramels, dolços, etc. La tradició és Truc o tracte (truc o tractar) que va a través de les portes de les cases demanant caramels, els nens es disfressen i amenacen els amos de la casa per tirar ous, si no els donen dolços. Parts tenen lloc a la llar ia les botigues i els llocs públics. Festa de terror.

Salvapantalles de Halloween

Screensavers de Halloween

Salvapantalles gratuïts de Halloween

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Halloween es celebra el 31 d'octubre, té l'origen en el món anglosaxó, en el món llatí que dia és anterior a Tots Sants o Dia dels Morts es celebra a molts països de diferents maneres. Screensaver carabasses de Halloween, que són la decoració d'aquesta temporada més comú de vacances. Les carbasses són tallades a semblar-se a les cares de terror, amb formes de monstres, rostres grotescos amb una gran boca i les dents, dins de posar una espelma o un llum per crear un major efecte. Bruixes, zombis, vampirs, mòmies, els morts, mags, fantasmes són el vestit més comú en aquesta època. Les cases estan decorades amb carabasses, fantasmes, làpides, teranyines, aranyes i ratpenats per espantar els visitants. Aquest festival es va iniciar als Estats Units, però avui dia se celebra a tot el món i ha estat adoptat per gairebé tots els països. El protagonista d'aquesta festa és Jack-o'-lantern, que és el nom d'una forma del cap de carbassa tallada.