Ambient de Halloween amb So

Salvapantalles de Halloween : Ambient de Halloween amb So

Salvapantalles de Ambient de Halloween amb So

Salvapantalles animat de Ambient de Halloween amb So

Salvapantalles de Ambient de Halloween amb So
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Vols ambientar seu ordinador per aterrorizante? Per tenir un bon ambient de Halloween del us portem un protector de pantalla amb els sons de terror. Si instal aquest estalvi de pantalla a l'ordinador, vostè pot tenir una casa encantada, un senyal surround de Halloween i l'horror i misteri, ideal per a la llar es converteix en aterridor. Si va a celebrar amb els seus amics, ha de crear un bon ambient, i amb ells l'horror sons ambient serà molt simple. Ja preparat seva disfressa de Halloween?

És molt habitual per celebrar les festes de Halloween amb motiu d'aquesta festa. Per això, el més important és cuidar tots els detalls dels ornaments. També és molt important la creació d'una atmosfera de misteri i temor. Això s'aconsegueix utilitzant els sons ambientals de terror. En aquest estalvi de pantalla de terror, hem incorporat un so ambient de terror per donar-li a la seva festa un toc que faltava. Només has de pujar el volum en l'equip, i veure una escena esfereïdora, juntament amb els sons d'horror. La mansió embruixada està envoltat per la boira i el fum, i es veu un cartell amb la paraula Halloween en lletres por. Personalitza el teu ordinador mai ha estat més fàcil que en l'actualitat! Un estalvi de pantalla amb sons de por espera.. Descarrega el salvapantalles de Ambient de Halloween amb So fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 16 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-10-31 09:10:41, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Ambient de Halloween amb So de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 273 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 16 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 1070 vots
Nº 183 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 13249 vegades

Un terrorífic salvapantalles per a la temporada de Halloween. Una misteriosa llum taronja emana de la posta del sol, i il lumina una gran casa en el camp. I amb la nit arriben malament criatures. Veiem algunes bruixes volant en les seves escombres, preparat per fer els seus conjurs negre a través de la màgia. La cosa més frightning sobre aquesta imatge és el soroll que l'acompanya: la sinistra riure de les bruixes i el estrident crit dels ratpenats.

5
5 de 10 - 1 vots
Nº 1656 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1806 vegades

Un estalvi de pantalla gratuït de zombis i els cementiris, ideal per l'estil de Halloween per al seu equip. Amb aquest salvapantalles de Halloween podràs veure un zombi que surt de la seva tomba, portant la mà a la làpida. La festa de Halloween es caracteritza per un clima de terror i misteri, amb una decoració fosca. Si t'agrada Halloween, vostè pot publicar aquest estalvi de pantalla a les xarxes socials per preparar-se per Halloween que ve.