Esquelet de Halloween

Salvapantalles de Halloween : Esquelet de Halloween

Salvapantalles de Esquelet de Halloween

Salvapantalles animat de Esquelet de Halloween

Salvapantalles de Esquelet de Halloween
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Terrorífic salvapantalles de Halloween en què veiem un esquelet en un cementiri que escup foc per la boca, mentre que les carbasses són a les làpides. Tens por dels fantasmes? I els esquelets de parlar i escopir foc? ¿Segur que pot sobreviure el xoc d'aquest estalvi de pantalla en una nit de fantasmes? No es quedi només amb l'ordinador i l'esquelet d'aquest estalvi de pantalla animat. Undead fosa foc-respiració en un cementiri ple de carbasses a les tombes.

Esquelet amb els ulls vermells cremant amb el foc de la seva boca. Una escena en un cementiri a la nit. Veiem la tomba dels morts, que tenen més de carabasses de Halloween. Carabasses tallades amb llum de les espelmes a l'interior. Les llums s'encenen i s'apaguen en la foscor de la nit. L'esquelet en el primer pla mostra una respiració del foc. Els seus ulls són de color vermell. Al lluny es veu la silueta d'alguns arbres morts, amb ramificacions cap al cel i els núvols vermelles que passen pel cel. Una escena animada amb molta por de fosa esquelet foc per la boca i carabasses en les tombes dels morts. . Descarrega el salvapantalles de Esquelet de Halloween fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 66 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-02-18 11:04:50, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Esquelet de Halloween de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 6440 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 66 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 364 vots
Nº 282 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 9146 vegades

En aquest estalvi de pantalla gratuït, veurà alguns personatges de Disney customed, a punt per celebrar el dia de Halloween. Stich, Jack Skellington, Winnie the Pooh i Piglet, Mickey Mouse amb l'Ànec Donald i Goofy, apareixeran a la pantalla. Feliç Halloween ! Una nit màgica i d'una divertida festa on tots ens vestim. També els nens de Disney es vesteixen amb el vestit. Disfresses i dolços són la millor tradició d'aquesta nit de diversió. Gaudeix de la diversió aquest Halloween i els monstres amb aquest programa gratuït.

8
8 de 10 - 2 vots
Nº 1633 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1839 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït és un vampir que s'obre el taüt i ens mira. El vampir de disfresses de Halloween és una excel · lent opció, ja que un vampir vesteix elegants vestits passats. Un vampir és un ésser humà convertit en una criatura immortal que s'alimenta de sang humana. Si t'agrada els vampirs, compartir aquest estalvi de pantalla a les xarxes socials per mostrar als teus amics.