Festa De Halloween Dels Monstres

Salvapantalles de Halloween : Festa De Halloween Dels Monstres

Salvapantalles de Festa De Halloween Dels Monstres

Salvapantalles animat de Festa De Halloween Dels Monstres

Salvapantalles de Festa De Halloween Dels Monstres
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Estàs preparat per a una festa de Halloween monstruós? Portem el partit a casa amb aquest estalvi de pantalla aterridor i divertit. Alguns monstres s'han reunit per celebrar una gran festa de Halloween. Allà, una dona vampir, un esquelet, un diable i que un ball de la mòmia sense parar. Al cartell a la part superior es pot llegir un text que significa la festa de Halloween. Aquest protector de pantalla és perfecta a l'atmosfera per al seu equip i donar-li un toc divertit a la vigília de Tots Sants. Diverteix-te com mai abans amb aquests monstres divertits. Estàs preparat per passar una bona estona?

La celebració de Halloween és una festa divertida com es pot veure en aquest estalvi de pantalla. Tothom es vesteix a si mateixos dels monstres coneguts, i alguns d'ells són vestits molt por. En aquesta animació 3D que es poden veure alguns dels vestits més populars com vampir, esquelet, diable o mòmia. Un altre molt típic són fantasmes, Frankenstein, home llop o especialment zombie. Què vas a vestir ? Normalment en aquesta nit tan màgica és visitar les cases demanant caramels i llaminadures amb la frase "truc o tracte". Els nens disfressats van de casa en casa espantant als seus veïns, però de vegades són ells els que tenen un bon ensurt! A les grans festes organitzades per als joves majors a molta gent ballar i divertir-se fins altes hores de la matinada a les grans festes de disfresses. L'habitació en la qual s'ha organitzat aquesta farsa té un toc misteriós i aterridor, com una casa embruixada. És el lloc perfecte per a una festa a la nit de Tots Sants, així com els que es diverteixen, el terror està assegurat. Gaudeix amb nosaltres i posar al seu equip la nit més divertida de l'any!. Descarrega el salvapantalles de Festa De Halloween Dels Monstres fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 12 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-10-08 10:10:11, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Festa De Halloween Dels Monstres de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 182 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 12 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 187 vots
Nº 517 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 5196 vegades

Salvapantalles d'una terrorífica nit de Halloween. Un arbre està cobert en carabasses decorades per la nit de la por. Tenen mal cares amb ulls i somriures malèvoles. Darrere de nosaltres veiem la lluna plena i els ratpenats, els símbols de la nit. Podem sentir el grinyolar de soroll emès per aquestes sinistres criatures.

5
5 de 10 - 12 vots
Nº 1559 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1955 vegades

Un vampir que ens espanta d'aquest estalvi de pantalla Halloween! Però no et preocupis, ja que es pot veure és un smiley bonic que es disfressa com un vampir per a l'ocasió. Aquest personatge s'ha ficat en el seu paper de Dràcula i ens mira amb els ulls vermells injectats en sang, mentre que deixa veure els ullals afilats. En tot tremolant de por en aquesta escena, incloent paraula Halloween que apareix en color groc. Si vols donar-li un toc divertit al teu equip en aquest moment s'apropa, no ho dubtis i descàrrega aquesta monstruosa somrient.