Genet de Halloween

Salvapantalles de Halloween : Genet de Halloween

Salvapantalles de Genet de Halloween

Salvapantalles animat de Genet de Halloween

Salvapantalles de Genet de Halloween
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

El genet sense cap torna a la vida! Aquesta vegada, s'ha trobat una carabassa i utilitzar-lo com el seu propi cap. Aquest genet té el cap de Jack-o-llanterna sota el braç. El cavall negre al que està muntat li donarà un aspecte molt rar, i va alçar la seva espasa es veu molt amenaçador. No creus que seria un adorn perfecte per a la nit de Halloween? Doneu-li al seu propi estil al seu escriptori amb aquest estalvi de pantalla gratuït per a la vigília de Tots Sants, el 31 d'octubre. No tinguis por!

En aquest estalvi de pantalla es barregen la carabassa jack o llanterna, que és el principal símbol de Halloween, amb la llegenda del genet sense cap. Aquesta llegenda té el seu origen en la revolució britànica contractada mercenari alemany. Quan és capturat per soldats enemics prop de Sleepy Hollow, és decapitat per la seva pròpia arma. Ansiós de venjança, es converteix en el genet sense cap i apareix com a espectre d'arrabassar als caps de vida. En aquest bosc fosc fantasmal existeix aquest personatge de les llegendes de Halloween. Com es veu, és el personatge perfecte per a un toc d'horror de la diversió al seu ordinador. Així que vostè pot crear un ambient de por i misteri per quan la celebració de Tots Sants. Des d'aquesta data, les carabasses són el tema principal de totes les decoracions en aquest salvapantalles vostè també notarà. Gaudeix d'un Halloween diferent amb els nostres nous productes 100% gratis.. Descarrega el salvapantalles de Genet de Halloween fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-10-10 12:10:29, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Genet de Halloween de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 49 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 74 vots
Nº 600 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4922 vegades

Halloween sinistre salvapantalles. En un camp al capvespre, un nombre d'assistents amb el mal aspecte de carbassa caps antelació amb pals a les seves mans. Un espantaocells, també amb un cap de carbassa, està somrient cruelment a la vista. Il luminat per una espelma, la carabassa serveix per il luminar el camí de tornada al món dels vius als morts, sinó també a totes les criatures de la nit. El inquietant so de fortes mesures crea un sentiment d'angoixa.

8
8 de 10 - 244 vots
Nº 457 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 5406 vegades

Un original salvapantalles de Halloween. Un palau en la forma d'un estrany animal està decorat amb carabasses, i il luminada amb llums en forma d'animals marins. Una escena en la nit, en la qual el brillant carbassa destaquen. Es diu que les bruixes utilitzen els cranis humans de les víctimes i posar espelmes dins d'ells. La imatge es completa amb sons estranys.