Calaveres de Halloween

Salvapantalles de Halloween : Calaveres de Halloween

Salvapantalles de Calaveres de Halloween

Salvapantalles animat de Calaveres de Halloween

Salvapantalles de Calaveres de Halloween
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Amb aquesta animació en 3D d'uns cranis de salt que tindrà una pantalla per a un espantós de Halloween. Alguns productes de Halloween són més infantil, però com es pot veure aquest vídeo es veu més aterridor del que és habitual. Aquests cranis ossos estan vius i tinguin vida, i sembla que es riu amb un riure maliciosa. És una manera de donar-li moviment al seu ordinador mentre prepara els detalls de la decoració de Halloween. Sota d'ells, el terra de fusta sembla a punt de col.lapsar.

Normalment, les carabasses són els principals protagonistes de Halloween. Skulls també tenen molt a veure amb les vacances, igual que els temes d'horror. Els esquelets són criatures de terror associats amb la mort i la pèrdua. Així són imatges tan aterridores. En aquest estalvi de pantalla animat en 3D són els nostres dos cranis saltant sense parar. El signe en el fons significa "Feliç Halloween" i aquest estalvi de pantalla que pot servir per felicitar els teus amics la vigília de Tots Sants. Halloween és una celebració que pot tenir diversos orígens, com el seu origen com el festival celta. Quan l'Imperi Romà ocupava territoris celtics, van adoptar aquesta celebració, i que fan perdurar fins als nostres dies. De Halloween va arribar als Estats Units pels immigrants irlandesos, que van idear la tradició de tallar les carabasses conegut com "llanternes de Jack" o "llanterna de Jack O".. Descarrega el salvapantalles de Calaveres de Halloween fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-09-27 11:09:42, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Calaveres de Halloween de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 70 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 39 vots
Nº 1273 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3109 vegades

Vols ambientar seu ordinador per aterrorizante? Per tenir un bon ambient de Halloween del us portem un protector de pantalla amb els sons de terror. Si instal aquest estalvi de pantalla a l'ordinador, vostè pot tenir una casa encantada, un senyal surround de Halloween i l'horror i misteri, ideal per a la llar es converteix en aterridor. Si va a celebrar amb els seus amics, ha de crear un bon ambient, i amb ells l'horror sons ambient serà molt simple. Ja preparat seva disfressa de Halloween?

7
7 de 10 - 7 vots
Nº 1630 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2228 vegades

El genet sense cap torna a la vida! Aquesta vegada, s'ha trobat una carabassa i utilitzar-lo com el seu propi cap. Aquest genet té el cap de Jack-o-llanterna sota el braç. El cavall negre al que està muntat li donarà un aspecte molt rar, i va alçar la seva espasa es veu molt amenaçador. No creus que seria un adorn perfecte per a la nit de Halloween? Doneu-li al seu propi estil al seu escriptori amb aquest estalvi de pantalla gratuït per a la vigília de Tots Sants, el 31 d'octubre. No tinguis por!