Dolços de Halloween

Salvapantalles de Halloween : Dolços de Halloween

Salvapantalles de Dolços de Halloween

Salvapantalles animat de Dolços de Halloween

Salvapantalles de Dolços de Halloween
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

En aquest estalvi de pantalla de Halloween Gifmania podem veure com un smiley o emoticon, disfressat de mòmia, estan menjant els dolços que ha recollit. En la nit de Halloween, els nens van de casa en casa cridant "truc o tracte" als propietaris d'habitatges per donar-los caramels als nens disfressats. En Gifmania també celebrem amb els nostres salvapantalles. Aquest estalvi de pantalla divertit li donarà un toc d'humor a l'ordinador amb el tema d'aquest dia de festa. I tu, vas disfressat a les cases per demanar dolços?

En la tradició de Halloween del truc o tracte, els nens van a les cases i cridar aquesta frase. En general, el oberta la porta que fa "tractar" amb els nens i regalar dolços. Els que es neguen a donar dolços es posen a patir els "trucs" o entremaliadures dels nens, com llançar ous contra la porta, les burles o donar grans ensurts. Molts nens, com aquest vestit somrient mare, van recollir moltes llaminadures durant tota la nit, i després aconseguir una veritable festa. Si aquest emoticona encoberta no deixar de menjar dolços, que es va a emmalaltir! Es recomana per a tots els nens que no mengen tots els dolços alhora, perquè no és bo per a la salut. A més, es renten les dents i no deixar buits. Aquesta gran tradició de Halloween cada vegada s'està estenent a més parts del món, ja que és una festa divertida i tothom li agradaria gaudir-ne.. Descarrega el salvapantalles de Dolços de Halloween fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 16 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-10-18 10:10:10, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Dolços de Halloween de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 21 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 16 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 7 vots
Nº 1630 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2228 vegades

El genet sense cap torna a la vida! Aquesta vegada, s'ha trobat una carabassa i utilitzar-lo com el seu propi cap. Aquest genet té el cap de Jack-o-llanterna sota el braç. El cavall negre al que està muntat li donarà un aspecte molt rar, i va alçar la seva espasa es veu molt amenaçador. No creus que seria un adorn perfecte per a la nit de Halloween? Doneu-li al seu propi estil al seu escriptori amb aquest estalvi de pantalla gratuït per a la vigília de Tots Sants, el 31 d'octubre. No tinguis por!

7
7 de 10 - 294 vots
Nº 374 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 7092 vegades

Halloween ja és aquí una altra vegada amb nous protectors de pantalla gratuïts. Esquelet ballant, el fantasma amigable, zombies i una carbassa pirata arribat a la pantalla per celebrar aquest Halloween.