Home Llop de Halloween

Salvapantalles de Halloween : Home Llop de Halloween

Salvapantalles de Home Llop de Halloween

Salvapantalles animat de Home Llop de Halloween

Salvapantalles de Home Llop de Halloween
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Des de l'interior d'una habitació ombrívola veiem a un home llop mirava per la finestra. A la paret, es pot veure un missatge per felicitar la sang de Halloween d'una manera esgarrifosa i aterridor. Vols enviar als teus amics una targeta divertida de Halloween? Vostè pot enviar als teus amics aquest estalvi de pantalla gratuït amb un home llop per correu electrònic o compartir amb ells l'ús de les xarxes socials. Mai ha estat tan fàcil per passar una nit divertida de Halloween, la vigília de Tots Sants. I amb nosaltres, vostè no passarà res de diners!

Homes llop també es coneixen amb el nom de licantrops, i són criatures llegendàries que sempre ha estat molt present en moltes cultures. Segons la llegenda, les nits de lluna plena, els homes afectats per aquest canvi en la maledicció terrible bèstia meitat home, meitat llop. D'acord amb les novel · les modernes, el concepte d'home llop ha canviat, i es va atribuir algunes qualitats, com la immortalitat, però també algunes debilitats, com la plata, ja que es diu que una bala de plata pot matar-los. Una altra manera de matar un llop-home d'acord amb la literatura clàssica li tallaria el cap i arrencar-li el cor. En Halloween, el vestit d'home llop és molt recurrent, ja que ofereix una mirada aterridora bèstia molt fort i poderós, i que sembla molt ferotge. Si et disfresses d'aquesta criatura i es mira per la finestra de l'habitació d'un amic seu, estic segur que vaig a donar un ensurt que mai oblidarà. Diverteix-te amb els teus amics amb el nostre estalvi de pantalla de la nit de Halloween!. Descarrega el salvapantalles de Home Llop de Halloween fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 18 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-10-25 09:10:50, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Home Llop de Halloween de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 49 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 18 vegades
TORNAR
4
4 de 10 - 24 vots
Nº 1688 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1765 vegades

Espantaocells són un element de Halloween i les pel · lícules de terror que aconsegueixen més aterridor. Humà en forma de xifres s'utilitzen per espantar les aus dels cultius, són una característica regular al camp, però s'ha convertit en un símbol de les pel · lícules i el terror. Divertit, alegre i espantat una mica, una mica d'humor en el seu monitor.

8
8 de 10 - 244 vots
Nº 457 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 5406 vegades

Un original salvapantalles de Halloween. Un palau en la forma d'un estrany animal està decorat amb carabasses, i il luminada amb llums en forma d'animals marins. Una escena en la nit, en la qual el brillant carbassa destaquen. Es diu que les bruixes utilitzen els cranis humans de les víctimes i posar espelmes dins d'ells. La imatge es completa amb sons estranys.